Rundens Hold Slutspil #2/HTH Herreligaen

28. april 2022

Mikael Aggefors/AAH: 

Med en redningsprocent på imponerende 44, spillede Aggefors sig direkte ind på Rundens Hold. Den flotte præstation faldt i kampen mod Fredericia Håndboldklub, der blev holdt på 26 mål mod Aalborgs 36.     

Jerry Tollbring/GOG:

Topscoren i grundspillet fortsætter de imponerende takter i slutspillet, da det denne gang blev til 10 mål fra Tollbrings hånd i GOG-sejren på 33-30 over BSH. 8 af målene faldt på straffekast.

Nikolaj Læsø/AAH:

36 mål scorede Aalborg Håndbold i sejren over FHK, og af dem tegnede Læsø sig for 10 styks, hvilket gjorde venstre backen til topscorer for sit hold.    

Emil Bergholt/SKH:

Bergholt skiftede før sæsonen retur til Skjern Håndbold fra Mors-Thy Håndbold, og netop de to hold tørnede sammen i denne runde. Den kamp endte med en sejr på 31-28 til Bergholt og Co, og stregspilleren leverede flot med 3 scoringer på 3 forsøg, 1 assists og 2 tilkæmpede straffekast.

Felix Claar/AAH:

Med 6 mål og 6 assists bidrog Claar heftigt til Aalborg Håndbolds sejr på 36-26 over FHK. Playmakeren har spillet stærkt i år, og ramte Rundens Hold 3 gange i grundspillet.    

Hakun West Av Teigum/SAH:

Teigum har fundet storformen frem til slutspillet, da den 20-årige færing for anden gang i træk er på Rundens Hold. Den hæder kom i hus via 7 mål på 8 forsøg i Skanderborg Aarhus Håndbolds sejr på 31-28 over REH.   

Eivind Tangen/SKH:

 Rundens højeste MEP-score stod Skjern Håndbolds Eivind Tangen, da nordmanden bragede hele 11 mål ind på 14 forsøg i sejren over Mors-Thy Håndbold på 31-28. Det kaster selvsagt en plads på Rundens Hold af sig.  

x