Rundens Hold Slutspil #3/HTH Herreligaen

3. maj 2022

Christoffer Bonde/SKH:

Der er hele fire spillere fra Skjern med i denne udgave af Rundens Hold, og en af disse er Bonde, der stod med redningsprocent på 36 i den flotte 36-29 sejr over de forsvarende danske mestre fra Aalborg. Bonde formåede i øvrigt også at levere to assists i kampen.       

Bjarke Christensen/MTH:

Christensen er den eneste spiller, der ikke er fra enten Skjern eller GOG på denne udgave af Rundens Hold. Hele 10 mål blev det til for venstre fløjen i sejren på 39-32 over FHK.

Emil Lærke/GOG:

Der var gang i skudarmen hos Lærke, der fyrede 16 skud mod kassen. 10 af disse strøg ind, og det gjorde venstre backen til topscorer i GOG-sejren på 24-29 ude over Skanderborg Aarhus Håndbold.     

Anders Zachariassen/GOG:

GOG nærmer sig med stormskridt semifinalerne, da holdet nu er på 8 point i slutspilspulje 1 efter den tredje sejr i træk. Bundsolide Zachariassen nettede 4 gange på 5 forsøg undervejs og tilkæmpede sig også 2 straffekast.   
 

Lasse Mikkelsen/SKH:

Mikkelsen har fundet storformen på et perfekt tidspunkt for Skjern Håndbold, der overtog førstepladsen i slutspils-pulje 2 med sejren over Aalborg Håndbold. 8 mål og 6 assists blev det denne gang til for playmakeren.   

René Rasmussen/SKH:

Han var med på Årets Hold efter grundspillets kampe, og Rasmussen fortsætter det flotte spil, da han nupper pladsen som højre fløj på denne udgave af Rundens Hold efter 5 mål på 6 forsøg.   

Eivind Tangen/SKH:

Tangen er i topform. For anden runde i træk scorer den norske bomber rundens højeste MEP-score på 7,25, og den kom i hus via blandt andet 10 mål og 3 assists i sejren over Aalborg Håndbold.  

x