Rundens Hold Slutspil #4 Herreligaen

24. april 2024

Ribe-Esbjerg HH besejrede BSH og spillede sig op på 4 point i slutspilspulje 1. Samme pointantal har MTH med to runder tilbage. Aalborg Håndbold er sikre på den ene semifinaleplads i den pulje. I slutspilspulje 2 er alt stadig pivåbent i forhold til de 2 semifinalepladser. Skjern sejrede smalt hjemme i runde 4 over FHK og har med 6 point førstepladsen, dog med blot 2 point ned til nummer 4 TMS Ringsted. 

Rundens Hold #Slutspil 4/Herreligaen  

Thorsten Fries/FHK:

Fries forhindrede 8 gange SKH-spillerne i at score på 15 forsøg i åbent spil. Det giver en plads på Rundens Hold for første gang for keeperen i slutspillet. Samlet MEP-score 2,00.

Morten Jørgensen/REH:

Jørgensen sendte 5 skud mod kassen og ramte 100 % plet. Træfsikkerheden blev fulgt op af et tilkæmpet straffekast, og det giver samlet en plads på Rundens Hold for første gang i slutspillet. Samlet MEP-score 4,17.

William Aar/REH: 

Aar spillede en fremragende kamp, da REH overvandt BSH. Af sit holds 37 mål scorede venstrebacken hele 11 gange i åbent spil på 13 forsøg, mens han også var manden bag 4 assists. Den fornemme indsats var også lig med rundens bedste præstation af alle målt på MEP-point. Samlet MEP-score 6,92.

Andreas Søgaard/REH: 

Søgaard stod stærkt i forsvaret og blokerede undervejs 2 BSH-skud. I den anden ende havde stregspilleren også en god dag, da det blev til 5 scoringer og 1 enkelt tilkæmpet straffekast.  Samlet MEP-score 3,74.

Lasse Mikkelsen/SKH:

Med et straffekast-mål 10 sekunder før tid sikrede Mikkelsen en Skjern-sejr på 31-30 over FHK, og playmakeren kan også glæde sig over at være på Rundens Hold efter at det samlet blev til 10 mål, 4 assists og 1 enkelt tilkæmpet straffekast. Samlet MEP-score 5,82.

Tobias Nielsen/TMS:

For 3. gang ud af 4 mulige runder i slutspillet er Nielsen på Rundens Hold. Fløj-kanonen sprudlede mod GOG og scorede 10 gange i alt, heraf 5 på 6 straffekast. Samlet MEP-score 5,55.  

Joaquim Nazaré/SKH:

Den 22-årige portugisiske bomber var i hopla og scorede 8 gange på 9 forsøg i åbent spil, mens højrebacken også assisterede 4 gange og tilkæmpede sig 1 straffekast. Samlet MEP-score 6,47.

 

x