Rundens Hold Slutspil #4/HTH Herreligaen

11. maj 2022

Johan Sjöstrand/BSH:

56. Så vild var Sjöstrands redningsprocent, da Bjerringbro-Silkeborg knuste GOG med 34-20. En enkelt assist blev det også til for den svenske målvogter.       

Henrik Tilsted/BSH:

Tilsted og resten af holdkammeraterne fra BSH boltrede sig i den grad mod GOG, og med 3 mål på 4 forsøg, klemmer venstre fløjen sig med på denne udgave af Rundens Hold.

Morten Hempel Jensen/SAH:

Skanderborg Aarhus Håndbold tog en særdeles vigtig sejr ude over REH på 27-32, og her havde Hempel sin store andel i de to point, da venstre backen blev topscorer med 7 mål.       

Emil Bergholt/SKH:

5 skud - 5 mål. 5 blokerede skud i forsvaret. Det var den flotte total for Bergholt, der dog ikke sammen med holdkammeraterne fik point ud af anstrengelserne, da det ude blev til et nederlag på 30-29 til MTH.    

Lasse Mikkelsen/SKH:

Mikkelsen er i kanonform og blev kåret til månedens spiller i april og er nu for anden runde i træk med på Rundens Hold. Endda med højeste MEP-score af alle, da playmakeren scorede intet mindre end 15 mål, mens det også blev til 3 assists ude mod MTH. Imponerende.  

Kristian Bjørnsen/AAH:

Højre fløjen boltrede sig i de forsvarende mestres udesejr på 23-27 over FHK, da Bjørnsen blev topscorer for sit hold med 7 mål efter 8 skud mod kassen.    

Mads Hoxer Hangaard/MTH:

Med en kneben 30-29 sejr over Skjern holdt Mors-Thy Håndbold liv i håbet om semifinale-avancement. Halvdelen af MTH’s mål var Hoxer direkte manden bag, da det blev til hele 9 mål og 6 assists fra den kommende Aalborg Håndbold-spillers hånd.    

x