Rundens Hold Slutspil #5/HTH Herreligaen

21. maj 2022

Viktor Gisli Hallgrimsson/GOG:

Den islandske kæmpe i GOG-buret stod med en redningsprocent på 34, da fynboerne sikrede sig førstepladsen i slut-spilspulje 1 med en hjemmesejr på 33-29 over REH.       

Jerry Tollbring/GOG:

Tollbring blev topscorer i grundspillet i HTH Herreligaen, og venstre fløjen fortsætter med at levere, da det blev til 7 mål og en enkelt assists i runden. 

William Aar/REH:

Ribe-Esbjerg HH og Aar kom til kort ude mod GOG, men venstre backen udmærkede sig alligevel i kampen ved at score 6 gange og assistere ved 3 lejligheder. Samlet stod Aar også for rundens højeste MEP-score på 5,64.        

Anders Zachariassen/GOG:

Som den tredje GOG-spiller er landsholdsstregen at finde på Rundens Hold, og den merit kom i hus via 7 mål, 2 assist og 1 enkelt blokeret skud.     

Lasse Mikkelsen/SKH:

Mikkelsen virker ustoppelig og er for tredje gang i rap med på Rundens Hold denne gang via 7 mål og 4 assists i Skjern Håndbolds sejr på 28-26 hjemme over FHK.  

Lasse Pedersen/MTH:

Højre fløjen nettede 6 gange på udebane mod de forsvarende danske mestre fra Aalborg Håndbold, og samlede dermed flest MEP-point af alle højre fløje i runden.

Mads Hoxer Hangaard/MTH:

For anden runde i træk er Mads Hoxer blandt de syv udvalgte, da højre backen leverede 7 mål og 7 assists i kampen mod sin kommende klub Aalborg Håndbold.

x