Rundens Hold Slutspil #6 Herreligaen

7. maj 2024

Med en sejr ude over MTH på 26-28, sikrede Ribe-Esbjerg HH sig adgang til årets semifinaler, hvor FHK venter. Fredericia-holdet fik nemlig i egen hule skovlen under de forsvarende mestre fra GOG, og er således for andet år i træk med blandt de sidste fire. Skjern Håndbold fejede på hjemmebane også TMS til side, og gjorde sig dermed klar til et semifinalemøde med Aalborg Håndbold.

Rundens Hold #Slutspil 6/Herreligaen  

Christoffer Bonde/SKH:

Bonde var i hopla, da Skjern-holdet overvandt TMS. Hele 53 lød redningsprocenten på for den karismatiske keeper, der også var bagmand til et enkelt af sine medspilleres mål. Indsatsen er endda lig med den bedste præstation af alle i runden målt på MEP-point. Samlet MEP-score 6,26.

Viktor Bergholt/SKH:

Bergholt bankede 6 mål ind på 7 forsøg i åbent spil, og det kaster en plads blandt ”de 7 udvalgte” af sig for første gang i slutspillet. Samlet MEP-score 3,95.

Oliver Tesgaard/TMS: 

Tesgaard stod for broderparten af TMS’ 24 mål, da venstrebacken scorede 10 gange på 14 forsøg i åbent spil. 1 enkelt assist stod venstrebacken også bag. Samlet MEP-score 5,90.

Senjamin Buric/SKH: 

Buric var igen sikkerheden selv, da stregspilleren scorede på alle sine 3 forsøg i hjemmekampen mod TMS. Det er anden runde i træk, at Buric, der også fik tilkæmpet sig et straffekast, er på rundens hold. Samlet MEP-score 2,67.

Sebastian Henneberg/FHK:

Henneberg hamrede 5 mål ind på 6 forsøg i åbent spil, mens playmakeren også nettede på de 2 straffekast, han blev sat til at tage. 2 assists stod han ligeledes bag. Samlet MEP-score 4,95.

Patrick Boldsen/BSH:

Boldsen bankede 7 mål ind på 8 forsøg og blev topscorer for BSH, der spillede remis ude mod AAH. 1 enkelt erobret bold blev det også til. Samlet MEP-score 5,15.  

Nikolaj Øris/BSH:

Øris var direkte involveret i 13 af BSH’s 31 mål, da super-veteranen scorede 5 gange og noteredes for 8 assists ude mod AAH. Højrebacken fik også snuppet bolden en enkelt gang. Samlet MEP-score 5,25.

 

x