Sæsonens to første trofæer på spil

27. august 2017

Formanden for Divisionsforeningen, Jens Christensen, om tirsdagens Super Cup i Roskilde: 

-Hvis sommerpausen er som en håndboldmæssig ørkenvandring, er Super Cup fatamorganaet, der heldigvis viser sig at blive til virkelighed. Ventetiden er med andre ord endelig ovre, og vi er nu klar til at tage hul på en ny sæson med kampene mellem Nykøbing Falster Håndbold og Randers HK samt Skjern Håndbold og Aalborg Håndbold i Bahaus Arena i Roskilde.

-Nykøbing Falster Håndbold og Randers HK åbner ballet, og begge hold vandt for første gang nogensinde henholdsvis DM og pokaltitlen i sidste sæson. Nu gælder det årets første trofæ og en vindercheck på 75.000 kr., og jeg er sikker på, at vi får en meget intens kamp at se. Intenst bliver det også på lægterne, hvor især tilskuerne fra NFH har vist sig at være mange og flot opbakkende omkring deres hold.

-På herresiden venter kampen mellem Skjern Håndbold og Aalborg Håndbold. Begge hold har de seneste mange sæsoner nærmest konstant været en del af den absolutte top, og begge mandskaber skal endvidere repræsentere dansk klubhåndbold i Champions League i denne sæson. Udover at være et opgør mellem den danske mester og pokalmesteren, er der i dag også tale om et DM-revanche opgør, da de to hold mødtes i kampen om guldet tilbage i maj.

-Alle fire hold har mistet, men også fået tilført nye spillere, og der er altid spændende at se nye kræfter udfolde sig. Det er tidligt på sæsonen og sammenspillet er nok ikke helt på plads endnu på de fire hold, men det er jeg sikker på, vil blive kompenseret med hård fight og masser af spænding.

Velkommen til sæsonens første store håndboldmæssige højdepunkt.

Jens Christensen.

x