Super Cup spilles i Aalborg tirsdag 1. september

20. august 2020

Kampen om sæsonens første trofæ bliver spillet tirsdag d. 1. september mellem de forsvarende danske mestre Aalborg Håndbold og sidste sæsons DM-sølvvindere fra GOG Håndbold. Divisionsforeningen er arrangør, og de har valgt Jutlander Bank Arena i Gigantium som rammerne for titelkampen.

Sæsonen bliver dermed skudt i gang med et brag, når de to seneste sæsoners nummer et og to skal dyste om Super Cup pokalen.

Thomas Christensen, direktør Divisionsforeningen Håndbold.

- Det er fantastisk, at vi nu igen har håndbold på programmet. Denne kamp markerer en del af startskuddet på en ny spændende sæson, hvor elitehåndbolden igen er en del af danskernes hverdag – og med en titel på spil er tingene sat på spidsen allerede helt fra begyndelsen.

Vi er rigtig glade for, at Aalborg Håndbold har indvilliget i at stille deres rammer til rådighed, og med Jutlander Bank Arena har vi de ideelle faciliteter til at afvikle Super Cuppen på en forsvarlig måde – også hvis det forhåbentligt kan blive med væsentlig flere end 500 personer i hallen.

Jan Larsen, direktør Aalborg Håndbold.

- Først og fremmest glæder vi os utroligt meget over, at denne kamp bliver en realitet. Det er altid specielt at spille om titler, og det er noget enhver klub ønsker at være en del af. Desuden er vi glade og stolte over, at Divisionsforeningen har valgt at spille kampen her i Aalborg – og vi ser frem til i fællesskab at skabe et håndboldbrag i forsvarlige rammer.

Kasper Jørgensen, direktør GOG Håndbold.

- Det bliver super fedt at spille en kamp som denne tidligt på sæsonen. Det er efterhånden en del år siden, vi senest hentede en titel til klubben, og vi er sultne efter igen at få en pokal til Sydfyn. Det får vi nu muligheden for, og vi vil gøre alt for at gribe denne chance i Aalborg.

 

Billetinformation

Nærmere information omkring billetsalget vil blive offentliggjort på Aalborg Håndbolds hjemmeside snarest muligt.

x