13 spillere fra Kvindeligaen udtaget til Kvindelandsholdets trup

26. september 2023

Den 12. og 14. oktober møder det danske kvindelandshold Kosovo i de første to kvalifikationskampe frem mod EM 2024 i Østrig, Ungarn og Schweiz. Landstræner Jesper Jensen udtog mandag de spillere, der skal være med til at sikre to danske sejre og blandt de i alt 19 udtagne spillere er 13 fra Kvindeligaen.

Udover en masse kendte ansigter har landstræner Jesper Jensen også fundet plads til blandt andre bagspilleren Helena Elver fra Odense Håndbold og Julie Scaglione fra Ikast Håndbold - som begge gør comeback i landsholdslejren - samt Alberte Kielstrup Madsen fra Nykøbing-Falster Håndbold, der udtages for første gang.

- Sidst vi var samlet med landsholdet, var helt tilbage i april, så jeg glæder mig selvfølgelig til at være tilbage i landsholdslejren og arbejde videre på de ting, vi har fokus på, særligt frem mod VM i december, siger landstræner Jesper Jensen og fortsætter: 

- Selvfølgelig har vi øjnene rettet mod, at vi skal have fire point i de to kampe og tage et stort skridt mod kvalifikationen til EM 2024, men jeg håber også, at samlingen kan gøre os lidt klogere på den trup, vi skal udtage til VM. Ikke fordi, at de her to kampe er altafgørende, men vi vil gerne prøve lidt forskellige ting af. Derfor har vi også lidt flere spillere med i truppen, fortæller Jesper Jensen.

Billetter til kampen i Horsens kan købes her

x