Årets Hold kåret i Bambusa Kvindeligaen – Kristina Jørgensen sublimt spillende

23. marts 2021

I morgen går det endelig løs med slutspillet i Bambusa Kvindeligaen, og som optakt har Divisionsforeningen Håndbold nu kåret Årets Hold efter grundspillets 26 runder på baggrund af MEP-begrebet (”Most Effective Player”), der er opgjort efter indsamlet statistisk materiale fra alle de spillede kampe.

Viborg HK, der skal i aktion torsdag mod Nykøbing Falster Håndbold, kan som det eneste hold glæde sig over at have to spillere med i skikkelse af henholdsvis Anna Kristensen og Kristina Jørgensen (begge gengangere fra sidste år). Ikke mindst Jørgensen har i den grad imponeret i år, hvor hun ikke alene er nummer 1 på MEP-listen med en score på 108,95, men også topper topscorerlisten med 180 mål, mens hun er nummer 3 på assist-listen med 106 målgivende afleveringer.

Dermed har Jørgensen overgået Mia Rejs vilde sidste sæson, der bød på et MEP-tal på 106,66. Rej, der skiftede til Odense Håndbold midt i sæsonen fra København Håndbold, er dog også at finde på Årets Hold, der fuldendes af Lærke Nolsøe (NFH), Stine Skogrand (HIH), Sidsel Mejlvang (RHK) samt Marit Røsberg Jacobsen (TES). Sidstnævnte er i øvrigt på Årets Hold for tredje gang i træk.

Årets Hold i Bambusa Kvindeligaen sæson 2020-2021:

Målvogter: Anna Kristensen, Viborg HK 49,00 MEP (genganger fra sidste år)

Venstre fløj: Lærke Nolsøe, Nykøbing Falster Håndbold 66,46 MEP

Venstre back: Kristina Jørgensen, Viborg HK 108,95 MEP (genganger fra sidste år)

Playmaker: Mia Rej, København Håndbold/Odense Håndbold 72,03 MEP (genganger fra sidste år)

Højre back: Stine Skogrand, Herning-Ikast Håndbold 90,31 MEP

Højre fløj: Marit Røsberg Jacobsen, Team Esbjerg 79,99 MEP (er på Årets Hold for tredje gang i træk)

Stregspiller: Sidsel Mejlvang, Randers HK 68,13 MEP

x