Bambusa Kvindeligaen går i lyserødt - vil indsamle en kvart million kroner

30. september 2021

Når oktober-kampene i Bambusa Kvindeligaen går i gang i morgen, er det samtidig startskuddet til en månedlang opmærksomheds-og indsamlingskampagne blandt klubberne og spillerne, der har til formål at øge fokus på kampen mod cancer og at skaffe 250.000 kroner til Støt Brysterne.

Initiativet, der går under betegnelsen "Mærk Støtten", betyder blandt andet, at spillerne i alle kampene i oktober vil spille i lyserøde strømper, mens den økonomiske donation sker på baggrund af, at klubberne og spillerne afhænder strømper, hvor overskuddet går til Støt Brysterne.

Det er andet år i træk, at de 14 liga-klubber og spillerne indsamler en kvart million til Støt Brysterne, og for Line Haugsted fra Viborg HK var sidste års kampagne et meget positivt bekendtskab. 

-Det var en fed udfordring sidste år. 250.000 kr. er rigtig mange penge, og glæden over at det lykkedes, var stor. Vi har samlet set i Bambusa Kvindeligaen en meget eksponeret platform, og det giver så god mening, at vi - klubber og spillere - står sammen om så vigtigt et emne som kampen mod cancer. Vi vil gøre alt for at nå målet igen i år, siger Haugsted. 

Barometer

Klubberne er til dagligt konkurrenter inde på banen, og konkurrence-elementet ligger også i DNA’et hos spillerne. Derfor vil indsamlingen også kunne følges via et barometer på Facebook profilen ”Tophåndbold Kvinder”. Stillingen vil blive opdateret to gange om ugen, hvor klubbernes respektive indsamling vil blive synlig, mens det også vil fremgå, hvordan det går mod målet at indsamle 250.000 kr.

Følg indsamlingen her: https://www.facebook.com/tophaandboldkvinder

x