Dette er på spil inden sidste spillerunde i Kvindeligaen

21. marts 2023

Der er fuld spillerunde i morgen i Kvindeligaen, hvor alle brikkerne i grundspillet falder på plads. Som bekendt giver placeringerne fra 1-8 adgang til slutspillet, mens de respektive placeringer også giver henholdsvis 2, 1 eller 0 point med over.
 
Mens Top3 er afgjort - Odense Håndbold, Team Esbjerg og Ikast Håndbold i nævnte rækkefølge - er der åben kamp om 4. pladsen, der giver 1 point med i slutspillet. Den direkte duel om den plads, står mellem København Håndbold og Nykøbing Falster Håndbold, der mødes på Frederiksberg. Vinderen af den kamp tager 4. pladsen. En krølle på halen er, at ender kampen uafgjort, så kan Viborg HK med en sejr hjemme over Horsens Håndbold Elite faktisk overtage 4. pladsen.

I kampen om den sidste plads i slutspillet (8. pladsen) er HHE også i vælten. Holdet kæmper således med Aarhus United om den sidste adgangsgivende plads, og vinder Horsens over VHK, mens Aarhus United taber til Skanderborg Håndbold, snupper Horsens slutspilspladsen. Omvendt kan aarhusianerne med en sejr eller uafgjort ude mod skanderborgenserne selv klare ærterne, mens et nederlag også kan vise sig nok, hvis Horsens ikke formår at vinde over VHK.

Følg med i den spændende afslutning på TV 2 Sport fra kl. 19.00 onsdag aften og/eller på Tophåndbold Livescore.

Foto: Kim Haugaard

 

x