Efterårets Hold i Bambusa Kvindeligaen

8. december 2021

De danske landsholdskvinder er i fuld gang med deres VM-kampagne i Spanien, hvor en af de bærende kræfter er Viborg HK’s Line Haugsted.

Den hårdskydende venstreback har været i storform i efteråret i Bambusa Kvindeligaen, hvor hun topper MEP-listen efter halvdelen af grundspillets kampe. Det har selvsagt kastet en plads på Efterårets Hold af sig, hvor hun får følgeskab af landsfællerne Alberte Simonsen fra Ringkøbing Håndbold og Mai Kragballe fra Randers HK. Sidstnævnte er i øvrigt topscorer i hele Bambusa Kvindeligaen med 89 træffere. 

Vanen tro er det, det statistisk baserede point-system MEP (Most Effective Player), der ligger til grund for, at Efterårets Hold er fundet. Og for imponerende fjerde gang i træk er Team Esbjergs Marit Røsberg Jacobsen, med på holdet.

Genganger er også Herning-Ikast Håndbolds Stine Skogrand. Førstnævnte spiller repræsenterer Norge under dette VM, mens der er også svensk VM-islæt på Efterårets Hold, da målmandsposten besættes af København Håndbolds Johanna Bundsen. 

Efterårets Hold afrundes af Nykøbing Falster Håndbolds venstre fløj Elma Halilcevic, der dermed sørger for at klubben igen er repræsenteret på netop denne position, da Lærke Nolsøe (der siden er skiftet til VHK) var med sidste år.

 Efterårets Hold i Bambusa Kvindeligaen

 Målvogter: Johanna Bundsen, København Håndbold 25,49 MEP

 Venstre fløj: Elma Halilcevic, Nykøbing Falster Håndbold 40,37 MEP

 Venstre back: Line Haugsted, Viborg HK 43,05 MEP

 Playmaker: Mai Kragballe, Randers HK 40,90 MEP

 Højre back: Stine Skogrand, Herning-Ikast Håndbold 39,43 MEP (genganger fra sidste efterår)

 Højre fløj: Marit Røsberg Jacobsen, Team Esbjerg 31,70 MEP (4. efterår i træk!)

 Stregspiller: Alberte Simonsen, Ringkøbing Håndbold 32,38 MEP          

 Se video med Efterårets Hold i Bambusa Kvindeligaen her:

x