Flotte seertal til håndboldfest

18. november 2016

I onsdags blev efterårssæsonen rundet af i Primo Tours ligaen, da alle 12 hold var i ilden på samme tid. Efter 10 runder venter nu en pause på halvanden måneds tid inden grundspillet genoptages.

TV 2 SPORT var med rundt i alle 6 haller og dedikerede dermed aftensendefladen til én stor håndboldfest. Det faldt i god smag hos seerne, hvor 26.000 i snit fulgte med i optakten, 75.000 i snit så med under håndboldkampene, mens 46.000 i snit rundede af med studiet Kontra Speciel. Meget flotte seertal, som glæder TV 2 SPORTs chefredaktør, John Jäger.

-Det er rigtig fine tal. Der var 100.000 seere inde på det tidspunkt, hvor der var flest. Og der var i øvrigt 10.000 seere til genudsendelsen af det hele kort efter. Vi er på TV 2 SPORT generelt rigtige glade for, at vi har rettighederne til at sende fra Primo Tours ligaen. Det er et dejligt Tv-produkt, og vi har masser af seere til det hver eneste uge. Derfor er det også en fornøjelse for os, når vi kan lave sådan en aften, hvor vi samler alle klubber og viser billeder fra alle hold og kampe, siger Jäger og fortsætter.

-Jeg er personligt stolt over, at jeg har så stærkt et hold til at dække sådan en dag. Fantastisk dygtige fotografer, dedikerede teknikere, vidende reporter og skarpe eksperter. Det er også en glæde at arbejde sammen med spillere, trænere og ledere i dansk kvindehåndbold. De står klar til at give seerne det bedst mulige både før kampene, under selve spillet, i pauserne og bagefter. De jubler og ”græder” og taler om svære emner og det hele. Hatten af for det. De skaber et fedt tv-produkt, som vi med stor fornøjelse formidler til danskerne, slutter John Jäger, der i parentes bemærker, at det hele gentager sig for herrernes vedkommende d. 23. december.

x