HENNY REISTAD ER ÅRETS SPILLER 2021

28. april 2022

Årets modtager af Wilbek-pokalen, og titlen som Årets Kvindelige Håndboldspiller 2021 går til Team Esbjerg profilen Henny Reistad.

Med 30% af stemmerne bliver Henny Reistad den fjerde nordmand siden 1997 til at lade sig krone som Årets Kvindelige Håndboldspiller.

Pokalen blev overrakt før Team Esbjergs slutspilskamp mod Horsens Håndbold Elite i Blue Water Dokken d. 27. april, hvor Håndbold Spiller Foreningens direktør Torben Vinther var til stede for at lykønske Henny Reistad.

Håndbold Spiller Foreningen står bag denne kåring i samarbejde med Paul Mitchell Denmark hårprodukter, og det er spillerne fra Bambusa Kvindeligaen, 1. division og de danske udlandsprofessionelle, der har stemt på deres favorit.

Henny Reistad er den tredje Team Esbjerg spiller i historien til at modtage denne hæder.

Henny Reistad, der i sommeren 2021 skiftede til Team Esbjerg, har haft et fremragende år. I maj vandt hun Champions League med sit tidligere hold Vipers Kristiansand, hvor hun samtidig blev kåret til Best Young Player og MVP. Til OL i Tokyo vandt hun bronze med det norske landshold, og i december blev hun verdensmester, hvor hun ved samme lejlighed blev kåret til VM-turneringens bedste venstre back. Toppet med en 1. plads i en stærk Gruppe A i kvindernes Champions League med Team Esbjerg, har Reistad været en markant del af triumfer på både klub- og landshold. I Bambusa Grundspillet blev det til hele 135 mål, med en scoringsprocent på 73,6%. En imponerede statistik.

Stort tillykke til Henny Reistad med den flotte kåring!

Se tidligere modtagere af Wilbek-pokalen her

 

 

x