JULIE SCAGLIONE ER ÅRETS KVINDELIGE TALENT 2022/2023

25. maj 2023

Meget få stemmer gik ikke hendes vej. Julie Scaglione har igen vundet prisen som landets mest lovende håndboldspiller under 21 år.

Direktør i Håndbold Spiller Foreningen, Torben Vinther, overrakte Julie Scaglione pokal og gaveæske fra IKAIKA til 2. semifinale i Kvindeligaen mellem Ikast Håndbold og Odense Håndbold. Det er spillerne i Kvindeligaen, 1. Division og de danske udlandsprofessionelle der nominerer og kårer Årets Talent – og sjældent har de været så lidt i tvivl. 96% af spillerne har nemlig stemt på Julie. Det er kun Mie Højlund og Anna Kristensen der tidligere har vundet prisen to år i træk.

Det er svært at forstå, at Julie Scaglione stadig kun er 18 år. I sæson 2022/2023 har hun scoret 76 mål og lavet 32 assists i 28 kampe. I august 2022 vandt hun en flot sølvmedalje med det danske u18-landshold, hvor hun fik en plads på All-Star holdet, og blev samtidig topscorer til slutrunden. Senest vandt hun EHF European League sammen med resten af Ikast Håndbold.

Julie kronede hendes vilde udvikling med at få debut for det danske kvindelandshold, og var senest med mod Sverige i april, hvor hun også scorede sit første mål for @haandboldkvinder.

Vi glæder os til at følge Julie Scaglione i fremtiden. Stort tillykke med den flotte kåring.

Stemmefordelingen for Årets Kvindelige Talent 2022/2023:

Julie Scaglione, Ikast Håndbold, 96% af stemmerne

Anne With Johansen, Ajax København, 2% af stemmerne

Anne Christine Bossen, København Håndbold, 1% af stemmerne

 

x