Kvalifikationsspillets hold - Kvindeligaen

3. maj 2023

4 runder i Kvalspillet i Kvindeligaen er nu færdigspillet, og det betyder, at de 4 øverste hold Horsens Håndbold Elite, Ringkøbing Håndbold, SønderjyskE og Skanderborg Håndbold, nu kan gå på sommerpause. Ajax København derimod endte som nummer 5 og skal nu ud i en kamp-serie mod EH Aalborg om en plads i Kvindeligaen i den kommende sæson.      

Kvalspillets Hold Kvinder 2022-2023

Emily Stang Sando/HHE:

HHE sluttede øverst i Kvalspillet, og har Sando blandt de ”7 udvalgte”, da målvogteren stod med en redningsprocent på samlet 31 over de fire kampe, mens hun også leverede 3 assists og 3 mål. Samlet MEP 7,40.

Rikke Hoffbeck Petersen/SKB:

Med 28 mål, heraf 9 på straffekast, og en enkelt assist er Petersen på Kvalspillets Hold. Det er ikke den helt store overraskelse, da venstre fløjen har spillet stærkt i sæsonen, hvor hun også kom på Årets Hold efter grundspillets kampe. Samlet MEP 16,34.

Kristin Thorleifsdóttir/HHE:

Kvalspillets klart højeste MEP-score står Thorleifsdóttir for. 4 kampe bød således på 41 mål, 11 assists, og 3 blokerede skud fra venstre backen. Samlet MEP 27,11.

Alberte Simonsen/RIN:

Simonsen kom på Årets Hold efter grundspillet og har fortsat de flotte takter i Kvalspillet. 14 mål på 18 forsøg og en enkelt assists blev det til for stregspilleren. Samlet MEP 10,00.

Sarah Dalsgaard Paulsen/SJE:

Paulsen snupper pladsen som playmaker via 29 mål og 6 assists over Kvalspillets fire kampe. Samlet MEP 15,37.

Lea Hansen/SJE:

Som den anden spiller fra SønderjyskE rammer Hansen Kvalspillets hold. 13 mål på 17 forsøg og en enkelt assist stod højre fløjen bag. Samlet MEP 8,43.

Stine Opstrup Kristensen/SKB:

24 gange skød Kristensen mod mål, og hun ramte plet på ¾ svarende til 18 gange. 13 målgivende afleveringer blev det også til. Samlet MEP 15,70.

 

x