Kvalifikationsspillets Hold Bambusa Kvindeligaen

25. april 2022

Kvalifikationsspillet i Bambusa Kvindeligaen er afsluttet, og det blev med Ajax København som vindere, mens Ringkøbing Håndbold skal i duel med TMS Ringsted fra 1. Division om en plads i landets bedste række efter sommerpausen.

Alle fem hold i kvalifikationsspillet var igennem fire kampe, og vi kårer på baggrund af disse, de syv bedste spillere på deres respektive positioner målt på MEP-pointsystemet.  

Sarah Lønborg/AJX: 

Som én af tre spillere fra Ajax København er Sarah Lønborg med på Kvalifikationsspillets Hold, da målvogteren over fire kampe stod med en stærk redningsprocent på 38 i gennemsnit, hvilket førte til et MEP-tal højere end alle andre keepere på 6,99.   

Anna Grundtvig/AJX:

Grundtvig viste stor sikkerhed i afslutningerne, da venstrefløjen nettede 21 gange på 25 forsøg, heraf 2 af 3 på straffekast. Det gav et samlet MEP-tal på 13,87, og dermed spillede Grundtvig en væsentlig rolle i københavnernes samlede niendeplads i Bambusa Kvindeligaen.

Mathilde Neesgaard/AAU:

Topscoren i grundspillet, fortsatte de stærke takter i Kvalifikationsspillet, hvor hun over fire kampe scorede 25 gange og leverede 9 assists. Det gav det højeste MEP-tal af alle på 16,2. Aarhus United endte på 10. pladsen i Bambusa Kvindeligaen 

Sidsel Mejlvang/RHK:

Sæsonen igennem har Mejlvang vist flotte takter, og de fortsatte i Kvalifikationsspillet, hvor Mejlvang præsterede bedst af alle stregspillere med et MEP-tal på 10,1. Den score kom i hus via blandt andet 15 mål og 3 assists.  

Julie Pontoppidan/RHK:

Pontoppidan var faktisk kun med i 3 af 4 kampe for Randers HK, men formåede alligevel at komme med på Kvalifikationsspillets Hold, da playmakeren spillede fremragende med 24 mål og 15 assists til følge. Det gav et MEP-tal på 13,99.     

Rosa Schmidt/AJX:

Som fløjkollega Grundtvig fra Ajax København er også Rosa Schmidt på Kvalifikationsspillets Hold. 16 mål og en enkelt assist blev det blandt andet til for højrefløjen, der samlet scorede et MEP-tal på 10,45. 

Julie Holm/RIN:

Selvom Holm og Ringkøbing Håndbold endte sidst af de fem hold, er der lidt personlig oprejsning for højrebacken, der via blandt andet 22 mål, 8 assists og 2 blokerede skud er med Kvalifikationsspillets Hold med 12,03 MEP-point.  

x