Kvindeligaen genoptages i dag – starter med topbrag

25. november 2022

Efter en fantastisk EM-slutrunde, der endte med sølv til Kvindelandsholdet (det bedste danske resultat i 18 år), fløjtes der atter gang i Kvindeligaen, hvor der i aften venter 3 kampe i 9. spillerunde. Som bekendt er Randers HK gået konkurs, og konsekvensen af dette, er at holdets 8 spillede kampe i sæsonen nulstilles.

Det helt store fokus i dag er på opgøret kl. 19.00 mellem Ikast Håndbold og Team Esbjerg, der indtager henholdsvis første-og andenpladsen. Kampen kan ses på TV 2 Play.

Til Team Esbjergs hjemmeside sætter cheftræner Jesper Jensen lidt ord på kampen ovenpå de hektiske EM-uger:

-Vi kommer til kampen, hvor omtrent halvdelen (af vores spillere red.) har været afsted til EM. Dermed har mængden af træninger været få og minimale, hvilket naturligvis ikke skaber den bedste optakt. Heldigvis har Ikast Håndbold også haft flere bærende kræfter afsted til slutrunden, og derfor kommer der til at blive flere tilfældigheder i spillet, spår Jesper Jensen, og fortsætter:

-Det er en præmis, når man kommer hjem fra en slutrunde. Ikke alt sidder i skabet. Det kan være det går op i en højere enhed, men det vil også næsten være utopi, når man ikke har spillet sammen i fire uger. Der er dog masser af individuel kvalitet, og hvis vi anerkender, at det ikke altid vil gå godt, så kan vi også hente to point.

Opgøret kan fanges på TV2 Play.

De øvrige 5 kampe i runden er:

Fredag 25/11 kl. 18.30: Silkeborg-Voel KFUM – Viborg HK
Fredag 25/11 kl. 19.00: Aarhus United – Ajax København
Søndag 27/11 kl. 16.00: Ringkøbing Håndbold – Skanderborg Håndbold (LIVESTREAM i Tophåndbold appen)
Søndag 27/11 kl. 18.30: NFH – Odense Håndbold (TV2 Play)
Søndag 27/11 kl. 19.30: Horsens Håndbold Elite – SønderjyskE Kvinder

x