Rundens Hold #1/Slutspil Kvindeligaen

17. april 2023

3 storsejre til Grundspillets nummer 1, 2 og 3 bød første runde i slutspillet på. Størst af alle sejrede Team Esbjerg med 19 måls margen efterfulgt af Odense Håndbold med 14 mål og Ikast Håndbold med 11 mål. Anderledes spænding var der om resultatet mellem Viborg HK og NFH. Den kamp endte med en 25-24 sejr til de grønklædte.

Rundens Hold #1/Slutspil - Kvindeligaen

Cecilie Greve/NFH:

43. Det var den flotte redningsprocent Greve leverede i udekampen mod Viborg HK. Det rakte ikke til sejr, men dog til en plads på Rundens Hold for Greve for anden gang i sæsonen. Samlet MEP 5,47.

Bo Van Wetering/ODE:

Med en træfsikkerhed på 90 % på sine 10 skud, spillede Wetering igen en fremragende kamp for Odense. 1 enkelt assist blev det også til. Samlet MEP 6,22.

Aia Raadshøj/AAU:

Med 7 mål og 5 assist var Raadshøj direkte involveret i mere end halvdelen af Aarhus Uniteds i alt 23 mål. Det kaster en plads for første gang i sæsonen på Rundens Hold af sig. Samlet MEP 5,10.

Kaja Kamp Nielsen/TES:

41 mål fik Team Esbjerg tordnet i kassen mod Silkeborg-Voel, og 8 af disse stod Kamp for på 10 forsøg. Stregspilleren erobrede også bolden 2 gange undervejs. Samlet MEP 5,85.

Henny Reistad/TES:

Reistad starter slutspillet, hvor hun slap i grundspillet. Nemlig på Rundens Hold. Denne gang var verdens vel nok bedste spiller pt. leveringsdygtig i 6 mål på 6 forsøg samt 6 assists. Samlet MEP 6,30.

Mathilda Lundstrøm/SVK:

Med 5 mål på 6 forsøg blev Lundstrøm topscorer for Silkeborg-Voel i nederlaget mod TES. Samlet MEP 2,94.

Dione Housheer/ODE:

6 mål. Og dobbelt så mange assists. Det var ”outputtet” fra Housheers hånd, da Odense Håndbold pulveriserede AAU på udebane. Med indsatsen står Housheer også for rundens bedste præstation målt på MEP-point, der ender på samlet 6,59.

 

x