Rundens Hold #11/Kvindeligaen

9. december 2022

Der var fuld spillerunde onsdag aften i Kvindeligaen, hvor Ikast Håndbold og Odense Håndbold med sejre trak fra i toppen, da NFH samtidig besejrede Team Esbjerg. Det gør, at de to førstnævnte nu har et 4-point forspring til de to sidstnævnte.

Rundens Hold #11/Kvindeligaen

Jessica Ryde/IKA:

København Håndbold blev holdt nede på 21 scoringer – rundens laveste – og det havde Ryde sin fine andel i, da hun stod med en redningsprocent på vilde 55, Hun krydrede tilmed det hele med en assist. Samlet MEP 5,98.

Anna Grundtvig/AJX:

Københavnerne tog en stærk sejr i det jyske, og holdets topscorer blev Grundtvig, der nettede hele 11 gange, heraf 6 træffere på straffekast af ligeså mange mulige. Samlet MEP-tal på 6,17.

Louise Ellebæk/SJE:

For anden gang i sæsonen er Ellebæk med på Rundens Hold. 5 mål og en enkelt assist blev venstre backen noteret for, da SJE på udebane tabte til de danske mestre fra Odense Håndbold. Samlet MEP-score på 2,85.

Nikita Van Der Vliet/NFH:

Den 22-årige hollænder var sammen med resten af holdkammeraterne med til at få skovlen under Team Esbjerg, og stregspillerens bidrag i kampen var 3 scoringer, 3 tilkæmpede straffekast og en enkelt erobret bold. Samlet MEP 3,11. 

Henny Reistad/TES:

Det rakte ikke til Team Esbjerg point, men den norske superstjerne kan finde lidt trøst i, at hun leverede rundens allerbedste MEP-score på 6,37 efter hele 11 mål og 8 assist.

Kelly Vollebregt/ODE:

Vollebregt agerede flyvende hollænder, da højre fløjen ikke alene stjal 3 bolde, men også formåede at score 7 gange for Odense, hvilket var nok til topscorer-titlen. Samlet MEP 5,42.

Marie-Helene Sajka/NFH:

Med 11 mål blev franske Sajka topscorer for NFH, da holdet i egen hule besejrede TES med 32-27. Det er første gang, at højrebacken er med på Rundens Hold i denne sæson. Samlet MEP 5,15.

 

x