Rundens Hold #12/Kvindeligaen

20. december 2022

Så blev sidste runde inden julepausen spillet i Kvindeligaen, og den gav sejre til rækkens fem øverste hold, så dermed status quo i toppen, der har Ikast Håndbold og Odense Håndbold helt i spids med 20 point hver. Årets sidste kamp torsdag aften mellem Ringkøbing Håndbold og Silkeborg Voel endte i al fordragelighed med en remis, og dermed blev den gode julestemning bevaret. Kvindeligaen starter op igen d. 2. januar med kampen mellem Horsens Håndbold Elite og Viborg HK, men inden da er der selvfølgelig kvartfinale-serie i Santander Cup i dagene 29-30. december.

Rundens Hold #12/Kvindeligaen

Amalie Milling/TES:

Team Esbjerg holdt HHE nede på 21 mål, og det var rundens laveste score. En stor del af æren for dette skal tilskrives Milling, der stod mageløst med en redningsprocent på 52. Dertil krydrede hun indsatsen med en assist. Samlet MEP 4,81.

Anna Grundtvig/AJX:

For anden uge i træk er Grundtvig på Rundens Hold, da hun på ny blev sit holds topscorer. Som i forrige runde scorede Grundtvig således hele 11 gange, heraf 5 træffere på straffekast af lige så mange mulige. Samlet MEP-tal på 6,47.

Julie Scaglione/IKA:

Ikast Håndbold blev rundens mest scorende hold med 35 træffere i alt, og 11 af disse var Scaglione direkte involveret i, da venstre backen scorede 8 gange og assisterede ved 3 lejligheder. Dertil 1 tilkæmpet straffekast og 1 enkelt erobret bold. Samlet MEP-score på 5,72.

Alberte Simonsen/RIN:

6 træffere på 6 forsøg – det var det flotte udbytte for Simonsen, der dermed bidrog kraftigt til det ene point mod Silkeborg-Voel (28-28 endte kampen). Det er tredje gang i sæsonen, at stregspilleren finder vej til Rundens Hold. Samlet MEP 5,02. 

Amalie Wulff/NFH:

Wulff havde en hånd med i 9 scoringer, da playmakeren sammen med resten af holdkammeraterne tog begge point med sig hjem efter mødet med VHK. 5 mål og 4 assists blev det til. Samlet MEP 4,4.

Emilie Hovden/VHK:

12 gange er Rundens Hold blev kåret i sæsonen, og vilde 8 gange har Hovden været at finde blandt de 7 udvalgte. Det er ganske enkelt dybt imponerende. Denne gang scorede den norske fløj 6 gange på 7 forsøg. Samlet MEP 3,75.

Helene Kindberg/SVK:

Rundens bedste præstation målt på MEP-point stod Kindberg for. 7 mål, 4 assists og 3 tilkæmpede straffekast lød totalen på. Stærkt! Samlet MEP 6,61.

 

x