Rundens Hold #12 Kvindeligaen

17. november 2023

Sidste spillerunde inden VM-pausen blev spillet onsdag aften, og den bød på den 12. sejr af lige så mange mulige til Team Esbjerg, der overvandt Silkeborg Voel på udebane. Imponerende. Udesejre blev det også til for Ringkøbing Håndbold over VHK og NFH over BFH, mens runden også bød på fire hjemmesejre til København Håndbold, Odense Håndbold, Skanderborg Håndbold og Ikast Håndbold. Der er nu pause frem til d. 2. januar, hvor 13. spillerunde kickstartes af SønderjyskE Kvinder og Viborg HK.

Rundens Hold #12/Kvindeligaen  

Anne Christine Bossen/KBH: 

Imponerende 44 lød redningsprocenten på for Bossen, der dermed havde sin store andel i, at København Håndbold kunne gå sejrrigt i vinterhi. En enkelt af redningerne faldt på straffekast. Samlet MEP-score 5,45.

Trine Mortensen/IKA:

Rundens mest scorende hold blev Ikast Håndbold med 41 mål, og af disse noterede Mortensen sig for de 6, mens venstre fløjen også ”stjal bolden” 2 gange og stod for 1 assist. Samlet MEP-score 4,05.

Line Berggren Larsen/SKB:

Venstre backen har spillet fantastisk for Skanderborg, og lukker efterårs-sæsonen af med en tur mere på Rundens Hold, hvilket er 5. gang. 7 mål og hele 8 assists samt 1 tilkæmpet straffekast blev det til, og det er også lig med den bedste præstation af alle i runden målt på MEP-point. Samlet MEP-score 5,59.

Nanna Hinnerfeldt/RIN: 

For fjerde gang i sæsonen er Ringkøbing-stregen på Rundens Hold. I den flotte udesejr over VHK, scorede 24-årige Hinnerfeldt 6 gange på 7 forsøg, mens hun også tilkæmpede sig 1 straffekast. Samlet MEP-score 4,82.

Markéta Jerábková/IKA:

Den tjekkiske playmaker har været helt forrygende for Ikast Håndbold i efteråret. Således er Jerábková topscorer for sit hold i Kvindeligaen, hvor det senest blev til 7 mål i sejren over Ajax. 3 frispilninger og 1 enkelt blokeret skud blev det også til.  Samlet MEP-score 5,55.   

Hege Løken/HHE:

Med 6 mål på 7 forsøg blev Løken topscorer for HHE i udekampen mod SKB. Det er første gang i sæsonen, af den 30-årige norske højre fløj er med på Rundens Hold. Samlet MEP-score 4,12.

Alberte Ebler/AAU:

13 mål var Ebler direkte involveret i for Aarhus United, da højrebacken scorede 6 gange og leverede 7 assists. Det er første gang i sæsonen af Ebler er med på Rundens Hold. Samlet MEP-score 4,60.

 

x