Rundens Hold #13/Kvindeligaen

9. januar 2023

2023 blev skudt i gang med 13. spillerunde i Kvindeligaen, og den bød blandt andet på to pointdelinger, da både Odense Håndbold vs. Team Esbjerg samt Horsens Håndbold Elite vs. Viborg HK endte uden vinder. Topholdet fra Ikast Håndbold kom flyvende ind i det nye år med en 30-20 sejr over Ringkøbing Håndbold, mens København Håndbold vandt slaget om Østdanmark ude mod NFH med 28-32. Lokalopgøret mellem Aarhus United og Skanderborg Aarhus Håndbold endte med sejr til førstnævnte, mens SønderjyskE Kvinder tog den tredje sejr ud af de seneste fire kampe, da holdet hjemme besejrede Ajax København.


Rundens Hold #13/Kvindeligaen

Katharina Filter/KBH:

32 mål scorede København Håndbold på udebane mod NFH og 32 var også redningsprocenten for Filter, der endvidere noterede sig for en enkelt scoring i opgøret. Samlet MEP 3,04.

Mette Lassen/SJE:

SønderjyskE Kvinder har bevæget sig væk fra bunden i Kvindeligaen med tre sejre i de seneste fire kampe. 3 spillere fra klubben er også med på denne udgave af Rundens Hold, og den første er Lassen, der med 6 mål på 7 forsøg og en enkelt assist scorede et samlet MEP-tal på 4,47.

Mie Højlund/ODE:

Landsholdsstjernen kom stærkt i gang i 2023, da hun ikke alene blev topscorer for Odense Håndbold med 9 mål, men også scorer rundens højeste MEP-score af alle spillere med en total på 5,80. De 9 mål faldt på 11 forsøg, mens det også blev til 3 assists fra Højlunds hånd.

Ricka Falk Gindrup/SJE:

7 træffere på 7 forsøg. Sådan skal det gøres. Og som den anden spiller fra SJE er Gindrup på Rundens Hold. Et enkelt blokeret skud blev det også til for stregspilleren. Samlet MEP 5,29. 

Marielle Martinsen/AAU:

For første gang i sæsonen er Martinsen med på Rundens Hold, og det er hun efter 9 mål på 11 forsøg, 2 assists og 1 enkelt blokeret skud i Aarhus Uniteds 30-24 sejr hjemme over Skanderborg. Samlet MEP 5,47.

Pernille Johannsen/SJE:

Den tredje spiller fra SJE på Rundens Hold er Johannsen, der bidrog flot til to-målsejren på 29-27 over Ajax, da højre fløjen scorede 7 gange på 9 forsøg, heraf et enkelt på straffekast. For alle tre SønderjyskE-spillere er det første gang, at de er med på Rundens Hold i denne sæson. Samlet MEP 4,27.

Dione Housheer/ODE:

Vicetopscorer for Odense blev Housheer, der nettede 8 gange i remissen mod Team Esbjerg. 4 assists blev det også til for den hårdt skydende hollandske højre back. Samlet MEP 5,17.

 

x