Rundens Hold #14/Kvindeligaen

17. januar 2023

Nykøbing Falster Håndbold snuppede rundens største sejr, da holdet på hjemmebane overvandt Skanderborg Håndbold med 37-26. Holdet fra Sydhavsøerne er nu det næstmest scorende hold i Kvindeligaen med 390 scoringer, kun overgået af Odense Håndbold med 402. Odenseanerne tog også en sejr i runden der gik, da VHK blev besejret 26-22. SønderjyskE kvinder har været inde i en god stime, men måtte kapitulere hjemme til Silkeborg-Voel i rundens tætteste opgør, der endte 24-25.

Rundens Hold #14/Kvindeligaen

Katharina Filter/KBH:

For anden runden i træk kommer Filter gennem filteret til Rundens Hold. Det var også anden runde i træk, at København Håndbold scorede 32 mål, og da målvogteren stod med en redningsprocent på hele 41 på udebane mod HHE kom sejren nemt i hus (24-32). 3 assists brillerede Filter også med. Samlet MEP 4,22.

Elma Halilcevic/NFH:

Den lynhurtige venstre fløj var i fin form for NFH, da det blev til 5 mål på lige så mange forsøg. Dertil en enkelt assist samt en erobret bold. Det er fjerde gang i sæsonen, at landsholdsspilleren er med på Rundens Hold. Samlet MEP 4,3.

Stine Jørgensen/KBH:

Med både mange mål og assists spillede Jørgensen en blændende kamp for københavnerne. 6 scoringer, 7 målgivende afleveringer samt et enkelt blokeret skud blev det til for den tidligere landsholdsspiller. Samlet MEP 4,87.

Alberte Simonsen/RIN:

Rundens raket blev Simonsen, der fra sin stregposition smed imponerende 10 mål i kassen på 12 forsøg. Dertil 2 tilkæmpede straffekast og en enkelt blokeret skud, hvilket samlet giver rundens højeste MEP-score på 7,54.   

Amalie Wulff/NFH:

5 mål og 5 assist. Det var Wulffs flotte bidrag i NFH-sejren, og det kaster samtidig en plads på Rundens Hold af sig for anden gang i sæsonen med det præcis samme MEP-tal som holdkammerat Halilcevic på 4,3.

Stine Holm/AAU:

Med en sejr over Ringkøbing Håndbold lagde Aarhus United pæn afstand til sin modstander i rækken, da aarhusianerne på 8. pladsen (8 hold går til slutspillet) nu har 5 points margen ned til Ringkøbing på 9. pladsen. 3 mål på 3 forsøg blev det til. Samlet MEP 2,25.

Alberte Kielstrup/NFH:

Kielstrup kilede sig lige akkurat ind som den bedst præsterende spiller fra NFH, da højre backen med et MEP-tal på 4,55 lige akkurat overgår sine to holdkammerater. Scoren kom i hus via blandt andet 5 mål og 6 assists.

x