Rundens Hold #14 Kvindeligaen

15. januar 2024

Runde 14 i Kvindeligaen bød på tre udesejre til de tre tophold i rækken. Tættest på at smide point var Team Esbjerg ude mod NFH, da kampen endte 27-28, mens Odense Håndbold omvendt stod for rundens største sejrsmargen med 9 mål (23-32). Af de 7 kampe endte to med hjemmesejre til henholdsvis København Håndbold og Horsens Håndbold Elite. Førstnævnte formåede at score flest mål af alle i runden, da københavnerne nettede 35 gange. 

Rundens Hold #14/Kvindeligaen  

Althea Reinhardt/ODE: 

15 redninger, heraf en enkelt på straffekast, brillerede Reinhardt med i Odense-sejren ude over Aarhus United. Det resulterede i en redningsprocent på 43, mens landsholdsstjernen også assisterede ved et enkelt mål. Samlet MEP-score 3,95.

Freja Cohrt/KBH:

Cohrt spillede en fantastisk kamp i tiger-trøjen, og står bag rundens bedste præstation målt på MEP-point. 10 mål på 12 forsøg, præsterede venstre fløjen. Samlet MEP-score 6,92.

Jane Mejlvang/RIN: 

Hele 16 af 27 mål var Mejlvang direkte involveret i for Ringkøbing. 9 mål (heraf 5 på straffekast) samt 7 assists blev det til således til for venstre backen, der også erobrede - samt blokerede - en enkelt bold. Samlet MEP-score 6,05.

Sarah Iversen/IKA: 

Iversen leverede varen og scorede på alle sine 5 forsøg i Ikast-sejren ude over SJE. Landsholdsstregen sled sig også til et straffekast og erobrede to bolde undervejs. Samlet MEP-score 4,77.

Natasja Andreasen/SVK:

11 mål var Silkeborg-playmakeren direkte involveret i for sit hold via 5 mål og 6 assists, mens det også blev til et enkelt tilkæmpet straffekast. Samlet MEP-score 5,12.   

Mathilda Lundstrøm/SVK:

Lundstrøm leverede 5 mål i SVK’s udesejr over Ringkøbing, og er sit holds samlede topscorer i sæsonen med 61 scoringer. 1 enkelt assists og 1 enkelt erobret bold blev det også til. Samlet MEP-score 3,82.

Alberte Ebler/AAU: 

Med 7 mål på 12 forsøg blev Ebler topscorer for Aarhus United, mens hun også leverede 2 assists. Det er anden gang i sæsonen, at Ebler er med på Rundens Hold. Samlet MEP-score 3,87.

 

x