Rundens Hold #16 Kvindeligaen

26. januar 2024

16. spillerunde bød på masser af mål i de syv kampe, hvor to hold i deres sejre rundede 40 mål; Team Esbjerg og Silkeborg Voel begge på udebane. Rundens største sejrsmargen stod NFH for, der på hjemmebane vandt med 15 styks mod Ajax, mens Ikast Håndbold vandt med komfortable 7 mål. Mere snævert var det for Odense, der sejrede med et enkelt mål mod SKB, mens kampen mellem SJE og BFH endte uden vinder 31-31.

Rundens Hold #16/Kvindeligaen  

Anne Christine Bossen/KBH: 

Bossen bossede rundt med både sit forsvar og modstandere, og er med en redningsprocent på 34 med på Rundens Hold for anden gang i denne sæson (første gang var i runde 12). Samlet MEP-score 2,8.

Laura Holm Andersen/SKB:

Det var lige ved og næsten for SKB hjemme mod Odense, men Holm Andersen kan i stedet finde trøst i at være med på Rundens Hold, da venstre fløjen scorede hele 10 gange på 11 forsøg, heraf 3 på 3 straffekast. Samlet MEP-score 6,32.

Line Gyldenløve/BFH:

Gyldne Gyldenløve gjorde det igen. Leverede et brag af en kamp og scorede hele 10 gange, mens hun også fandt tid til 6 assists. De 10 scoringer bragte også venstrebacken til tops på topscorerlisten i Kvindeligaen med i alt 76 mål. Samlet MEP-score 7,15.

Nanna Hinnerfeldt/RIN: 

Med 6 fuldtræffere på lige så mange forsøg spillede Hinnerfeldt en stærk kamp mod Team Esbjerg. Stregspilleren sled sig endda også til 3 straffekast, blokerede hele 4 skud og erobrede bolden en enkelt gang. Samlet MEP-score 6,68.

Sarah Paulsen/SJE:

Paulsen har gang i en fremragende sæson, og er efter 9 mål i kampen mod BFH oppe som nummer 2 på topscorerlisten i Kvindeligaen. 3 assists blev det også til for den 26-årige playmaker. Samlet MEP-score 6,34.   

Simone Böhme/IKA:

Böhme brillerede med at score på alle sine 5 forsøg i opgøret mod AAU. Højre fløjen, der kom til klubben ved juletid krydrede også indsatsen med at erobre bolden 2 gange. Samlet MEP-score 4,35.

Louise Søndergaard/VHK: 

Søndergaard sønderrev Københavns forsvar og scorede hele 12 gange på 15 forsøg. 2 assists og 1 enkelt tilkæmpet straffekast blev det også til for højrebacken, der samlet scorer rundens højeste MEP-tal af alle. Samlet MEP-score 7,97.

 

x