Rundens Hold #17/Kvindeligaen

30. januar 2023

Efter sidste rundes store nederlag for Viborg HK ude mod Team Esbjerg, rejste de grønblusede sig og vandt rundens største sejr på 41-29 over SønderjyskE Kvinder. I bunden halede Skanderborg (nummer 13) ind på Ajax (nummer 12), da holdet vandt det indbyrdes opgør med 30-26, mens alle hold i top fire (Nykøbing, Odense, Ikast og Esbjerg) vandt deres kampe.

Rundens Hold #17/Kvindeligaen

Jessica Ryde/IKA:

Ryde ryddede godt for sig med 17 redninger på 39 forsøg svarende til en redningsprocent på 44 i opgøret mod Aarhus United. 22 mål blev udeholdet holdt nede på, mens Rydes holdkammerater scorede 26. Samlet MEP 4,6.

Rikke Hoffbeck Petersen/SKB:

Petersen leverede perfekt i Skanderborgs sejr i opgøret mod Ajax. 10 skud resulterede såmænd i 10 scoringer, heraf de 2 på straffekast, og det kaster rundens allerbedste præstation af sig med et samlet MEP-tal på 7,80.

Suna Krossteig Hansen/AJX:

Venstre backen var involveret i rigtig meget for sit hold, da det blev til 4 mål, 4 assists og 3 tilkæmpede straffekast i nederlaget til Skanderborg. Samlet MEP 3,98.

Sara Hald/VHK:

Hald havde en god dag ”på kontoret”, da VHK-stregen scorede på 7 af sine 8 forsøg. 2 straffekast sled hun sig også til. Samlet MEP 5,54.

Line Berggren Larsen/SKB:

Larsen blev vicetopscorer i kampen mod Ajax, da playmakeren nettede 9 gange, mens det også blev til 2 assists for Skanderborg. Det er første gang, at hun er med på Rundens Hold i denne sæson. Samlet MEP 5,77.

Lea Hansen/SJE:

Det rakte ikke til point, men Hansen spillede en stærk kamp for SønderjyskE Kvinder på udebane mod VHK. 5 mål på 6 forsøg blev det til samt en enkelt assist. Samlet MEP-tal 3,72.

Marie-Helene Sajka/NFH:

For anden gang i denne sæson er Sajka med på Rundens Hold. Og det efter en virkelig stærk præstation, der resulterede i hele 12 mål på 14 forsøg i NFH’s udesejr på 29-31 over Silkeborg-Voel. Samlet MEP 7,35.

 

x