Rundens Hold #17 Kvindeligaen

30. januar 2024

Ringkøbing Håndbold vandt på udebane og tog et vigtigt skridt frem mod Top8 og dermed slutspillet. 15 point har holdet nu, og det er samme antal som Kvindeligaens pt. nummer 8 SønderjyskE Kvinder, der i runde 17 tabte ude til topholdet Team Esbjerg. I det hele taget skiller blot 5 point rækkens nummer 10 fra nummer 5, så spændingen om hvem, der kommer i slutspillet begynder for alvor at nærme sig med 9 runder igen.

Rundens Hold #17/Kvindeligaen  

Stine Broløs/SJE: 

44. Så høj var Broløs’ redningsprocent i udekampen mod Team Esbjerg. Det svarede til 16 redninger på 36 forsøg. Samlet MEP-score 4,95.

Laura Holm Andersen/SKB:

Det var atter en gang lige ved og næsten for SKB, da holdet tabte knebent ude mod VHK. Og atter engang var Holm Andersen forrygende, da venstrefløjen for anden runde i træk scorede 10 gange, mens det også blev til en enkelt erobret bold. Samlet MEP-score 7,15.

Line Gyldenløve/BFH:

Med 9 mål blev Gyldenløve atter topscorer for sit hold, og cementerede sin position som Kvindeligaens øverste på topscorerlisten med nu i alt 124 mål. 6 assist krydrede den 36-årige venstreback også indsatsen med, og det rækker samlet til rundens bedste præstation målt på MEP-point.  Samlet MEP-score 7,36.

Nanna Hinnerfeldt/RIN: 

For anden runde i træk er Hinnerfeldt på Rundens Hold. 10 gange skød stregspilleren mod mål og ramte plet på de 7, mens hun også stod bag et tilkæmpet straffekast, 1 assists, 1 erobret bold og 2 blokerede skud. Samlet MEP-score 4,59.

Melanie Bak/HHE:

Bak bragede igennem for HHE, og bidrog stærkt til sejren ude over BFH. Hele 9 mål og 6 assists blev det til for playmakeren, der også erobrede bolden en enkelt gang, ligesom hun fik tilkæmpet sig et straffekast. Samlet MEP-score 6,89.    

Andrea Hansen/ODE:

Hansen leverede fejlfrit, da Odense vandt hjemme over NFH med 5 mål. Og 5 mål var netop, hvad landsholdsfløjen satte ind på lige så mange forsøg, mens hun også assisterede og erobrede bolden en enkelt gang. Samlet MEP-score 4,0.

Louise Søndergaard/VHK: 

Søndergaard fortsatte de flotte takter fra forrige runde, og er atter med blandt de ”7 udvalgte”. Denne gang scorede højrebacken 11 gange på 15 forsøg, mens hun også erobrede tre bolde og fremtvang et enkelt straffekast. Samlet MEP-score 6,32.

 

x