Rundens Hold #18/Kvindeligaen

7. februar 2023

SønderjyskE Kvinder tog den tredje hjemmesejr i 2023, da holdet sendte Aarhus United retur til Smilets By med mundvigene nedad efter 26-24 sejr. Rundens største sejr stod Team Esbjerg for, da Skanderborg blev dukket med 34-20. Mest målrige opgør kom mellem NFH og Ikast Håndbold, og det blev også et nervepirrende ét af slagsen, da det hele endte med 33-34 i midtjydernes favør.     

Rundens Hold #18/Kvindeligaen

Anna Kristensen/TES:

74. Tyg lige på det tal. Det var redningsprocenten for Kristensen, da hun plukkede vilde 14 skud på 19 forsøg. Voldsomt imponerende. Samlet MEP 5,81.

Emma Friis/IKA:

Friis og Co. fik begge point med sig hjem fra Nykøbing, og det havde landsholdsfløjen sin fine andel i, da det blev til 7 mål undervejs. Samlet MEP-tal på 4,32.

Louise Ellebæk/SJE:

12 mål ud af 26 var Ellebæk direkte involveret i for SønderjyskE, da venstre backen smækkede 7 mål i kassen og leverede 5 assists. Samlet MEP 5,17.

Tamara Haggerty/HHE:

Haggerty sled og slæbte for HHE og fik scoret 5 gange på 7 forsøg, mens stregspilleren også fremtvang 3 straffekast. Samlet MEP 4,06.

Natasja Andreasen/SVK:

Med rundens bedste præstation målt på MEP-point spiller Andreasen sig på Rundens Hold for første gang i denne sæson. Flotte 11 mål på 13 forsøg og 2 assists blev det til. Samlet MEP 6,62.

Emilie Hovden/VHK:

Med bred margen er Hovden, den spiller, der har været flest gange på Rundens Hold. Hele 9 gange er det blevet til for den lynhurtige VHK-fløj, der denne gang er med efter 9 træffere på 9 forsøg og en enkelt assist. Samlet MEP-tal 4,30.

Helene Kindberg/SVK:

Som holdkammerat Andreasen, var Kindberg i fantastisk form, da Silkeborg-Voel ude besejrede HHE. 9 mål kylede Kindberg ind på 11 forsøg, mens det også blev til 2 målgivende afleveringer og en enkelt erobret bold. Samlet MEP 5,75.

 

x