Rundens Hold #19/Kvindeligaen

13. februar 2023

Der var fuld spillerunde onsdag aften i Kvindeligaen, og her viste de forsvarende mestre fra Odense Håndbold sig særdeles suveræne og vandt med voldsomme 17 mål ude over Silkeborg-Voel (23-40). Også Viborg HK havde gang i målscoren på udebane, da det blev til 37 styks mod Skanderborgs 31. Efter tre kampe uden sejr kom Aarhus United tilbage på vindersporet og sikrede sig et 5 points-forspring på den slutspils-adgangsgivende 8. plads. 25-23 blev NFH således besejret med.             

Rundens Hold #19/Kvindeligaen

Katharina Filter/KBH:

Filter filtrerede godt fra i målet, da den 24-årige tyske sidste skanse stod med en redningsprocent på 45 i opgøret mod SønderjyskE, mens det også blev til et enkelt mål. Samlet MEP 6,14.

Maria Fisker/VHK:

Begge fløjspillere på Rundens Hold i denne omgang repræsenterer Viborg HK, og mens Hovden på den modsatte side er yderst frekvent blandt de 7 udvalgte, gør Fisker sit indtog for første gang i sæsonen. Det sker efter 5 mål på lige så mange afslutninger og en enkelt assist. Samlet MEP 3,80.

Stine Jørgensen/KBH:

Jørgensen var i storform og scorede intet mindre end 13 gange, heraf 4 på straffekast, da SønderjyskE blev besejret 31-23. En enkelt assist blev det også til for den tidligere landsholdsstjerne. Samlet MEP 7,17.

Maren Aardahl/ODE:

Imponerende 40 mål nåede Odense Håndbold op på, og 6 af disse var signeret af Aardahl, heraf et enkelt på straffekast. 2 erobrede bolde og et enkelt blokeret skud bidrog den norske stregspiller også med. Samlet MEP 4,65.

Henny Reistad/TES:

Reistad rammer Rundens hold for fjerde gang i sæsonen efter 8 træffere på 11 skud og 5 assists. Den norske superstjerne topper også den samlede MEP-liste i Kvindeligaen. Samlet MEP 6,15.

Emilie Hovden/VHK:

For imponerende 10. gang er Hovden på Rundens Hold i denne sæson. Denne gang efter 4 mål på 4 forsøg og en enkelt assist. Den norske fløj er nu nummer 2 på den samlede MEP-liste i Kvindeligaen, mens hun indtager tredjepladsen på topscorerlisten. Samlet MEP 3,55.

Dione Housheer/ODE:

Hun blev kåret til månedens spiller i januar i Kvindeligaen og Housheer fortsætter de flotte takter i februar og leverede i runde 19, den bedste præstation af alle målt på MEP-point. 8 mål, 6 assists og et enkelt blokeret skud blev det til. Samlet MEP 7,24.

 

x