Rundens Hold #2/Kvindeligaen

6. september 2022

Mathilde Juncker/VHK:

Det er ikke hver dag, at en målvogter scorer rundens højeste MEP, men den står Juncker for, da hun sammen med resten af holdkammeraterne fik holdt Ajax København nede på 18 mål, mens de grønklædte selv scorede 28 gange. Juncker stod med en redningsprocent på vilde 50, og fik tillige noteret sig for 1 mål og 1 assists. Samlet MEP 6,79.

Elma Halilcevic/NFH:

Der er hele fire gengangere fra sidste udgave af Rundens Hold, og en af dem er Halilcevic, der denne gang imponerede med 9 mål på 11 forsøg for NFH, der sejrede 32-20 hjemme over Ringkøbing Håndbold. Samlet MEP 5,67.

Mie Højlund/ODE: 

Odense Håndbold scorede imponerende 40 gange mod København Håndbold, og en god luns af disse mål var Højlund involveret ind, da landsholdsstjernen scorede 4 gange og leverede hele 9 assists. Samlet MEP 4,97.

Maren Aardahl/ODE:

De danske mestre fra Odense er kommet stærkt fra land med to sejre i Kvindeligaen, og i storsejren over KBH leverede Aardahl flot med 6 mål på 7 forsøg. Samlet MEP 5,16 

Mia Rej/ODE: 

Som den tredje Odense-spiller og for anden uge i træk er Rej på Rundens Hold. Playmaker viste således atter klassen med 7 mål på 8 forsøg, mens det gode blik for medspillerne resulterede i 3 assists. Samlet MEP 4,92.         

Emilie Hovden/VHK:

Hovden fortsatte de gode takter fra forrige runde og er atter på Rundens Hold. Denne gang kunne højre fløjen også glæde sig over at indsatsen (7 mål på 8 forsøg) bidrog til point, da VHK besejrede Ajax på udebane. Samlet MEP 4,9.

Alberte Kieltsrup/NFH:

To runder og to sejre til NFH og to gange på Rundens Hold for Kielstrup. Denne gang leverede højrebacken 4 mål og 2 assists og et enkelt blokeret skud. Samlet MEP 3,79.

 

x