Rundens Hold #2/Slutspil Kvindeligaen

24. april 2023

I aften starter tredje runde i kvindernes slutspil, og vi kaster her er et blik på hvilke 7 spillere, der ramte Rundens Hold i 2. spillerunde.

Rundens Hold #2/Slutspil - Kvindeligaen

Andrea Austmo/IKA: 

For anden gang samlet i sæsonen er Austmo blandt de ”7 udvalgte”. Målvogteren stod i sejren over Silkeborg-Voel med en redningsprocent på 37. Samlet MEP 3,27.

June Bøttger/AAU:

Med 7 mål på 8 forsøg blev Bøttger topscorer for Aarhus United, der hentede 1 point ude mod NFH. Det er første gang i sæsonen, at venstre fløjen er med på Rundens Hold. Samlet MEP 4,97.

Kristine Breistøl/TES:

Der var ingen over Breistøl i 2. spillerunde. Med bred margen leverede den norske venstre back rundens bedste præstation, da hun bragede 11 mål ind på kun 12 forøg og også fandt tid til 4 assists. Samlet MEP 8,35.

Nikita Van Der Vliet/NFH:

Stregspilleren rammer Rundens Hold efter 4 scoringer på 5 forsøg i den uafgjorte kamp mod Aarhus United. Hollænderen sled sig blandt andet også til 2 straffekast og assisterede ved en enkelt lejlighed. Samlet MEP 4,19.

Helena Elver/ODE:

Elver var involveret i rigtig meget i Odense Håndbolds sejr på 29-26 over VHK. 4 mål, 5 assists, 1 tilkæmpet straffekast og 1 erobret bold blev det til for playmakeren. Samlet MEP 4,07.

Anne Tolstrup Petersen/TES:

Petersen puttede 5 mål på 6 forsøg i kassen i hjemmesejren over København Håndbold, og det rækker til en plads på Rundens Hold for første gang i sæsonen. Samlet MEP 3,27.

Moa Högdahl/VHK:

Højre backen var direkte involveret i 11 scoringer for VHK, da hun scorede 6 gange og leverede 5 målgivende afleveringer. Dertil et tilkæmpet straffekast og en erobret bold. Samlet MEP 4,32.

 

x