Rundens Hold #21/Kvindeligaen

24. februar 2023

Rundens største sejr stod Ikast Håndbold for, da det i egen hule blev til sejr på 29-17 over Ajax København. Rundens mindste sejrs-margen blev med et enkelt mål, og den sørgede Horsens Håndbold Elite for ved på udebane at vinde 28-29 over NFH. Det bragte holdet op på blot 1 points afstand til Aarhus United på 8. pladsen, der giver adgang til slutspillet. I bunden sikrede Skanderborg sig en sjælden sejr, da det blev til komfortable 32-24 hjemme over SønderjyskE Kvinder.    

Rundens Hold #21/Kvindeligaen

Elin Thorsteinsdottir/RIN:

Thorsteinsdottir gjorde sit til at skaffe point til Ringkøbing-kontoen, da hun præsterede en redningsprocent på 43 mod København Håndbold. Det rakte dog ikke til hverken et eller to point, men som et plaster på såret er den islandske sidste skanse med blandt de 7 udvalgte for første gang i sæsonen. Samlet MEP 5,07.

Maria Mose Vestergaard/HHE:

For første gang i sæsonen er Vestergaard med på Rundens Hold, da hun i HHE-sejren ramte plet på 5 af sine 6 forsøg. Samlet MEP 3,52.

Mie Højlund/ODE:

Venstrebacken havde endnu engang et fantastisk blik for sine medspillere, da det blev til hele 9 assists i udesejren over Aarhus United. Dertil 5 scoringer, hvilket samlet set giver en plads på Rundens Hold for 5. gang i sæsonen for landsholdsspilleren. Samlet MEP 4,35.

Nikita Van Der Vliet/NFH:

Rundens allerbedste præstation er signeret af NFH’s hollandske stregspiller. 7 mål på 9 forsøg, 2 assists, 2 erobrede bolde samt ikke mindst 4 tilkæmpede straffekast giver den flotte MEP-score på 7,45.

Marielle Martinsen/AAU:

Med 7 mål på 10 forsøg blev Martinsen topscorer for sit hold, mens det også blev til 3 assists og et enkelt tilkæmpet straffekast. Samlet MEP 5,22.

Mathilde Orkild/AAU:

4 mål på 4 forsøg og et klokkerent MEP-tal på 3,0 blev udbyttet for Orkild, der debuterer på Rundens Hold i denne sæson.

Stine Skogrand/IKA:

Skogrand er i skrivende stund den næstmest scorende Ikast Håndbold-spiller i sæsonen, men i kampen mod Ajax København blev hun midtjysk topscorer med 6 mål. Dertil blev det til 2 assists og 1 enkelt erobret bold. Samlet MEP 4,15.

 

x