Rundens Hold #22/Kvindeligaen

1. marts 2023

I sidste runde sejrede Ikast Håndbold med 12, men i denne runde var det den omvendte verden for midtjyderne, der blev sendt retur fra Esbjerg med en huskekage på 13 mål. Store sejre var der også for Odense Håndbold og Viborg HK på hjemmebane, mens rundens mest målrige opgør faldt mellem Skanderborg og Ringkøbing (30-38). I den tætte kamp om 8. pladsen og dermed slutspil vandt både Aarhus United og Horsens Håndbold Elite på udebane, og 1 point skiller dermed stadig de to hold på henholdsvis 8. og 9. pladsen.

Rundens Hold #22/Kvindeligaen

Althea Reinhardt/ODE:

22 mål blev NFH holdt nede på, og det var i høj grad landsholdskeeperens fortjeneste, da hun stod med en redningsprocent på 46 og tillige leverede 2 assists. Samlet MEP 5,48.

Bo Van Wetering/ODE:

Den 23-årige hollandske venstre fløj spillede en stærk kamp, da det blev til 7 scoringer på 9 forsøg samt en enkelt assist. Det er første gang i sæsonen, at Van Wetering er med på Rundens Hold. Samlet MEP 5,12.

Kristine Breistøl/TES:

Breistøl leverede et brag af en kamp, da Ikast Håndbold blev sat til vægs. Hele 10 mål og 4 assists leverede den norske venstreback, der scorer rundens højeste MEP-tal på 7,1.

Alberte Simonsen/RIN:

For sjette gang i sæsonen finder Simonsen vej til Rundens Hold. Denne gang var stregspilleren sikkerhed selv i sine afslutninger, da alle 7 forsøg strøg i kassen. Samlet MEP-score på 5,15.

Laura Damgaard/HHE:

Damgaard er den spiller fra HHE, der har været flest gange på Rundens Hold. 4 gange er playmakeren nu oppe på. 9 mål på 11 forsøg og 3 assists blev det til i kampen mod SJE. Samlet MEP 5,50.

Emilie Hovden/VHK:

Hovden er dronningen af Rundens Hold. 11 gange er den norske fløj nu oppe på i sæsonen, hvilket svarer til hver anden gang. Imponerende. Mod Silkeborg-Voel scorede hun 10 mål og leverede en enkelt assist. Samlet MEP 6,69.

Mette Tranborg/TES:

Tranborg tordnede 7 mål ind på 8 forsøg, og var dermed en medvirkende kraft til storsejren over Ikast. Det er debut i sæsonen på Rundens Hold for den 27-årige landsholdsspiller. Samlet MEP 4,95.

 

x