Rundens Hold #23/Bambusa Kvindeligaen

7. marts 2022

Bemærk at der i øjeblikket bliver spillet mange af de corona-udskudte kampe i Bambusa Kvindeligaen, og det gør, at 23. spillerunde nu er afviklet, og vi kan dermed kåre Rundens Hold. 

I Runde 23 var der følgende 7 kampe: 

NFH vs KBH - HIH vs SVK - RHK vs HOL - AAU vs SKB - HHE vs TES - RIN vs AJX - VHK vs OH 

 

Dinah Eckerle/TES 3,89 MEP: 

11 redninger på 24 forsøg blev det til for Eckerle, da Team Esbjerg tog endnu en sejr i Bambusa Kvindeligaen. Dermed var den 26-årige tyske målvogter en væsentlig årsag til, at hjemmeholdet Horsens blev holdt nede på 22 scoringer, mens Team Esbjerg i øvrigt selv scorede 33 i den anden ende.  

June Bøttger/AAU 5,64 MEP:

3 spillere, heriblandt Bøttger, nettede 7 gange i Aarhus United sejren på 32-28 over SKB, men ingen var lige så træfsikker som venstre fløjen, der blot brugte 8 forsøg på at score sine mål.

Camilla Faartoft/RIN 4,80 MEP:

Ringkøbing Håndbold leverede fremragende spil i sejren på 40-28 over Ajax, og Faartoft var i storform, hvor hun var involveret i 12 scoringer via 4 mål og 8 assists. 

Alberte Simonsen/RIN 7,92 MEP:

Rundens mest scorende hold, var Ringkøbing Håndbold med 40 pletskud og 9 af disse stod Alberte Simonsen for på lige så mange forsøg. Stregspilleren fandt også tid til 4 assist, og scorede samlet rundens højeste MEP-tal på 7,92. Imponerende!

Simone Petersen/HIH 6,24 MEP:

Det holdt hårdt for Herning-Ikast Håndbold, der tog en yderst smal hjemmesejr på 28-27 over Silkeborg-Voel. En spiller strålede dog over alle for HIH, og det var landsholdsspiller Simone Petersen, der scorede 7 gange, mens hun også havde næstsidste hånd på ved intet mindre end 10 øvrige scoringer.  

Michelle Brandstrup/RIN 4,95 MEP:

Som den tredje Ringkøbing-spiller i denne runde er Brandstrup med på Rundens Hold, da hun var sikkerheden selv fra sin position som højre fløj. 5 mål på 5 forsøg blev det således til for den 34-årige fløj. 

Stine Kristensen/SKB 4,50 MEP:

Selvom det ikke blev til point for Stine Kristensen og Skanderborg Håndbold, leverede Kristensen en flot indsats, da hun ikke missede et eneste af sine syv forsøg på kassen.  

 

x