Rundens Hold #23/Kvindeligaen

10. marts 2023

I den fjerdesidste runde i grundspillet i Kvindeligaen blev det til store sejre til de to tophold Odense Håndbold og Team Esbjerg. Sidstnævnte leverede endda rundens største sejr, da Aarhus United kom til kort i egen hule med hele 22-37. Udesejre var der også til København Håndbold og Viborg HK, og for de grønklædtes vedkommende var der tale om den sjette sejr i rap. Ringkøbing Håndbold og NFH blev de eneste to hold til at vinde på hjemmebane i runden.  

Rundens Hold #23/Kvindeligaen

Claudia Rompen/HHE:

Med en redningsprocent på 47 (15 på 32 forsøg) gjorde Rompen sit til for at hindre en Odense-sejr. Missionen lykkedes ikke, men som et plaster på såret er Rompen på Rundens Hold for første gang i sæsonen. Samlet MEP 4,66.

Bo Van Wetering/ODE:

Wetering er i topform. For anden runde i træk - og for anden gang i sæsonen – er den hollandske venstre fløj med blandt de syv udvalgte, og denne gang endda som den spiller, der leverede rundens højeste MEP-score, da det blev til 11 mål på 13 forsøg i åbent spil. Samlet MEP 7,59.

Jane Mejlvang/RIN: 

Mejlvang leverede en fremragende præstation for Ringkøbing Håndbold, da det blev til hele 10 mål og 7 assists i sejren over SønderjyskE Kvinder. Den 27-årige venstre back troner pt. øverst på topscorerlisten i Kvindeligaen med foreløbigt 143 mål. Samlet MEP 6,80.

Vilde Mortensen Ingstad/TES:

Ingen over Ingstad på stregen i denne runde. 6 mål, 1 assists og 2 tilkæmpede straffekast bidrog den norske stregspiller således med i sejren over Aarhus United. Samlet MEP 5,06.

Kristina Kristiansen/NFH:

Den karismatiske playmaker har de seneste sæsoner særligt udmærket sig ved at have et eminent blik for sine medspillere. Det blev også til 6 styks mod Ajax, men derudover formåede ”Mulle” at score 5 gange. Samlet MEP 3,80.

Mathilda Lundstrøm/SVK:

5 mål på 6 forsøg og 2 erobrede bolde, kaster en plads på Rundens Hold af sig til Lundstrøm, hvilket er ”sæsondebut”. Samlet MEP 4,15.

Maria Holm/HHE:

Med 9 mål blev Holm topscorer for HHE i hjemmekampen mod Odense. 4 af målene – på lige så mange forsøg – faldt på straffekast. En enkelt erobret bold blev det også til. Samlet MEP 4,50.

 

x