Rundens Hold #23 Kvindeligaen

7. marts 2024

Med sejren på 34-27 over Viborg HK, tog Team Esbjerg sin 23. sejr af lige så mange mulige, og holdet mangler nu kun tre runder og tre sejre for at score maksimumpoint i grundspillet i Kvindeligaen. Imponerende. Sejre i runden var der også på udebane til København Håndbold, Skanderborg Håndbold, Odense Håndbold, og Ikast Håndbold, mens Horsens Håndbold Elite og Silkeborg Voel KFUM ligeledes nuppede begge point på hjemmebane. 

Rundens Hold 23/Kvindeligaen  

Anna Kristensen/TES: 

12 redninger på 20 forsøg svarende til en redningsprocent på 60 stod Kristensen bag, og det giver en plads på Rundens Hold for landsholdskeeperen, for fjerde gang i sæsonen. Samlet MEP-score 4,47.

Maja Munch Laursen/SVK:

For fjerde gang i sæsonen er Laursen på Rundens Hold. Og som tilfældet var i runde 21, scorede venstre fløjen præcis 5 træffere på lige så mange forsøg og erobrede en enkelt bold. Samlet MEP-score 4,05.

Ragnhild Valle Dahl/ODE:

Rundens bedste præstation målt på MEP-point står Valle Dahl igen bag, som hun gjorde det for to runder siden. 12 træffere på 12 forsøg, heraf 4 på 4 straffekast blev det til, ligesom venstrebacken bidrog med 2 assists og 2 blokerede skud. Samlet MEP-score 8,77.

Nanna Hinnerfeldt/RIN: 

Jubilæum! For 10. gang i sæsonen er Hinnerfeldt på Rundens Hold, og det er flest af alle i Kvindeligaen. Den stærke streg scorede denne gang 6 gange på 8 forsøg og sled sig også til 2 straffekast. Samlet MEP-score 4,29.

Anna Berger Wierzba/AAU:

Med 9 scoringer, heraf 4 træffere på straffekast, blev Wierzba topscorer for sit hold. Playmakeren formåede også at levere 2 assists, og erobre en enkelt bold. Samlet MEP-score 5,40.   

Lea Hansen/SJE:

Hansen huserede flot på højre siden og sendte alle sine 6 skud i nettet. Det er anden gang, at højre fløjen er med på Rundens Hold i sæsonen. Samlet MEP-score 4,50.

Stine Skogrand/IKA: 

Skogrand var sikkerheden selv i sine afslutninger, da alle 7 skud strøg i kassen. Højrebacken leverede også 4 assists og ”stjal” bolden en enkelt gang.  Samlet MEP-score 5,65.

 

x