Rundens Hold #24/Bambusa Kvindeligaen

15. marts 2022

I Runde 24 var der følgende 7 kampe: 

KBH vs VHK - TES vs HIH - RIN vs AAU - SVK vs RHK - AJX vs OH - SKB vs HHE - HOL vs NFH 

 

Anna Kristensen/VHK 5,08 MEP:

Kristensen var aldeles fremragende i VHK-sejren ude over KBH, da målvogteren stod med en redningsprocent på imponerende 49. Det er fjerde gang i sæsonen, at Kristensen rammer Rundens Hold.  

Naja Nissen/HIH 6,31 MEP:

Med 9 mål blev Nissen topscorer for Herning-Ikast Håndbold, da holdet ude tabte til Team Esbjerg med 33-31. De mange mål rækker til en plads på Rundens Hold og dermed lidt personlig oprejsning for den 22-årige venstre fløj, der også kan glæde sig over at ramme Rundens højeste MEP-tal på 6,31.

Mathilde Neesgaard/AAU 5,10 MEP:

Topscoren i Bambusa Kvindeligaen spillede fremragende mod sine gamle holdkammerater fra Ringkøbing, da hun nettede ni gange og leverede 6 assists undervejs i udesejren på 23-29.   

Vilde Mortensen Ingstad/TES 4,55 MEP:

Vilde Mortensen var en af blot 8 markspillere for Team Esbjerg, der hev en to-målssejr hjem over HIH. 7 mål scorede hun og blev dermed delt topscorer for hjemmeholdet.

Eira Aune/SVK 5,82 MEP:

Hele 8 mål og 4 assist leverede Aune i Silkeborg-Voels hjemmesejr over Randers HK på 30-26. Aune har gang i en god stime efter nytår, da hun i januar blev kåret til månedens spiller i Bambusa Kvindeligaen, mens hun nu er på Rundens Hold.    

Cecilie Brandt/HIH 4,62 MEP:

7 gange ramte Brandt plet på sine i alt 8 forsøg, og det kaster en plads på Rundens Hold af sig for højre fløjen, hvilket er anden gang i sæsonen.

Nicoline Olsen/RHK 4,80 MEP:

Selvom det ikke blev til point for Nicoline Olsen og Randers HK, leverede højre backen en flot indsats, da hun nettede 8 gange i kampen på 11 forsøg. Det er første gang af Olsen er med på Rundens Hold i denne sæson. 

Se arkiv for rundens hold her

 

x