Rundens Hold #25/Bambusa Kvindeligaen

22. marts 2022

I Runde 25 var der følgende 7 kampe:

RHK vs TES - OH vs KBH - HHE vs RIN - HIH vs SKB - NFH vs SVK - AJX vs AAU - VHK vs HOL 

 

Cecilie Greve/NFH 5,45 MEP: 

Med en redningsprocent på vilde 56 spiller Greve sig direkte ind på Rundens Hold. 19 redninger på 34 forsøg i frit spil blev det således til for Greve i NFH sejren på 30-22 over SVK. Imponerende! 

Lærke Nolsøe/VHK 3,77 MEP:

4 straffekast gav 4 mål, mens Nolsøe også formåede at score 3 gange i åbent spil. Den fine præstation faldt i VHK’s sejr på 38-27 over Holstebro, og det er anden gang i sæsonen, at landholdsfløjen er med på Rundens Hold. 

Mie Højlund/OH 5,04 MEP:

Med 6 mål på 7 forsøg blev Højlund topscorer for sit hold, da København var på besøg. 31-23 endte kampen, hvori landsholdstornadoen også leverede 1 assist og tilkæmpede sig 2 straffekast.

Sara Hald/VHK 5,82 MEP:

Hald hakkede 8 mål ind i Viborg HK-sejren på hele 38-27 over Holstebro. Dermed blev hun topscorer for de grønblusede og er nu med på Rundens Hold for første gang i sæsonen.

Henny Reistad/TES 4,99 MEP:

7 mål og 6 assists blev det til for den norske stjerne i udekampen mod Randers HK, der endte med 27-35. Reistad har været i forrygende form i denne sæson, og det er nu 7. gang, at playmakeren rammer Rundens Hold, hvilket er flest af alle spillere i Bambusa Kvindeligaen.    

Stine Holm/AAU 2,70 MEP:

Selvom det ikke blev til point for Aarhus United ude mod Ajax, kaster Stine Holms præstation med blandt andet 4 mål på 5 forsøg en plads på Rundens Hold af sig. 

Mette Tranborg/TES 3,50 MEP:

Tranborg viste fin form, inden det snart går løs med slutspillet i Bambusa Kvindeligaen, da højrebacken nettede 4 gange og leverede 3 assists i udesejren over Randers HK. Det er anden gang i sæsonen, at landsholdsspilleren er med på Rundens Hold. 

Se arkiv for rundens hold her

x