Rundens Hold #25 Kvindeligaen

14. marts 2024

Der var fuld spilleplade i går aftes i Kvindeligaen, og vi tager her et kig på de 7 spillere, der på deres respektive positioner præsterede bedst i runden og dermed udgør Rundens Hold i næstsidste spillerunde i grundspillet Kvindeligaen.   

Rundens Hold 25/Kvindeligaen  

Catharina Broch/NFH: 

Broch blokerede flot i NFH-målet og stod med en redningsprocent på hele 50, da BFH blev holdt nede på 19 scoringer på Sydhavsøerne. 1 enkelt assist stod målvogteren også bag. Samlet MEP-score 4,27.

Lærke Nolsøe/NFH:

Nolsøe var sikkerheden selv, da venstre fløjen nettede på alle sine 7 forsøg i åbent spil. Det gav også topscorer-værdigheden for NFH-fløjen, der er på Rundens Hold for første gang i denne sæson. Samlet MEP-score 4,90.

Line Berggren Larsen/SKB:

10. gange. Så mange har Berggren Larsen nu været på Rundens Hold i Kvindeligaen i denne sæson. Venstrebacken, der topper både MEP-listen og Assists-listen, scorede denne gang 5 gange på lige så mange forsøg, mens hun også assisterede ved 4 lejligheder. Samlet MEP-score 5,17.

Kaja Kamp Nielsen/TES: 

39 mål scorede Team Esbjerg, der tog sin 25. sejr af lige så mange mulige i Kvindeligaen. De mange mål, var jævnt fordelt over spillerne, dog formåede Kamp Nielsen at ende som topscorer med 6 træffere på 6 forsøg. Samlet MEP-score 4,50.

Anna Berger Wierzba/AAU:

Rundens bedste præstation målt på MEP-point er signeret af Wierzba. Hele 10 scoringer i åbent spil, 3 assists, 1 enkelt tilkæmpet straffekast og 1 erobret bold blev det til for den 23-årige playmaker, der er på Rundens Hold for tredje gang i sæsonen. Samlet MEP-score 7,17.   

Clara Skøtt/KBH:

Skøtt skød 6 gange og ramte plet på alle sine forsøg, da KBH på udebane overvandt AAU. Dermed blev hun delt topscorer for københavnerne. 1 enkelt assist blev det også til. Samlet MEP-score 4,75.

Louise Søndergaard/VHK: 

Med 8 scoringer på 8 forsøg, 2 assists og 1 tilkæmpet straffekast spillede Søndergaard en fremragende kamp ude mod Ringkøbing. Det bringer højrebacken på Rundens Hold for femte gang i denne sæson. Samlet MEP-score 6,92.

 

x