Rundens Hold #26/Bambusa Kvindeligaen

25. marts 2022

Monika Kongsgaard/RHK 2,71 MEP:

Med en redningsprocent på 46 kom Kongsgaard ind på grundspillets sidste udgave af Rundens Hold. Det er anden gang i sæsonen, at målvogteren opnår den ære. 

Bo Van Wetering/OH 5,45 MEP:

Odense Håndbold cruisede sig til 2 point ude mod Holstebro og nåede dermed op på samlet 50 point efter 26 kampe i grundspillet. Imponerende. Van Wetering imponerede også ved at komme med på Rundens Hold via 7 mål på 8 forsøg og 2 assist.

Mathilde Neesgaard/AAU 5,10 MEP:

Topscoren i grundspillet hedder Neesgaard (179 mål), og venstre backen rundede de 26 kampe af med score 8 gange og levere 2 assists. Det rækker for femte gang i sæsonen til en plads på Rundens Hold for Neesgaard.  

Sidsel Mejlvang/RHK 5,95 MEP:

Randers HK tog ikke to point med sig hjem efter mødet med Skanderborg (29-24), men har alligevel to spillere med på denne udgave af Rundens Hold. Stregspilleren viste således fin form og scorede 8 gange på 10 forsøg. 

Henny Reistad/TES 6,30 MEP:

Reistad beviste endnu engang, at hun er i superform inden slutspillet går i gang. 8 mål og 4 assist blev det til denne gang og rundens højeste MEP-score på 6,3. Playmakeren har nu været på Rundens Hold 8 gange i denne sæson, hvilket er flest af alle spillere i Bambusa Kvindeligaen.    

Thilde Frandsen/VHK 3,00 MEP:

VHK-fløjen kom på Rundens Hold for første gang i allersidste runde i grundspillet. 5 mål blev det til for Frandsen, der sammen med resten af holdkammeraterne delte i porten 25-25 ude mod Silkeborg-Voel. 

Emma Lindqvist/HIH 2,95 MEP:

Herning-Ikast Håndbold havde ingen problemer med at sejre ude over Ringkøbing Håndbold, og en af årsagerne var Lindqvist, der spillede sig på Rundens Hold via 4 mål og 2 assist som højre back i storsejren på 21-33.  

Se arkiv for rundens hold her

 

x