Rundens Hold #26 Kvindeligaen

22. marts 2024

Vi letter på hatten for Team Esbjerg, der med udesejren over Bjerringbro FH, fuldførte det perfekte grundspil med 26 sejre af 26 mulige. Imponerende. Derudover faldt alle brikker på plads i de to puljer i slutspillet, ligesom placeringerne i kvalspillet kom på plads. Der er nu pause i Kvindeligaen til den 27. marts, hvorefter den afgørende fase sættes i gang.     

Rundens Hold 26/Kvindeligaen  

Althea Reinhardt/ODE: 

Landsholdskeeperen stod fuldstændig fænomenalt, da HHE-spillerne fyrede 38 skud af mod hende. Hele 21 gange parererede Reinhardt således, og det gav en redningsprocent på flotte 55. Samlet MEP-score 6,88.

Lærke Nolsøe/NFH:

Nolsøe har fundet formen op mod slutspillet. For anden runde i træk er venstre fløjen således med på Rundens Hold, denne gang efter 6 træffere på lige så mange forsøg i åbent spil. Samlet MEP-score 4,30.

Tyra Axnér/NFH:

Med 9 mål på 13 forsøg gjorde Axnér ondt på København Håndbold på Frederiksberg. 3 assists stod den svenske landsholdsspiller også for i 3-målssejren og er på Rundens Hold for første gang i denne sæson. Samlet MEP-score 6,20.

Nanna Hinnerfeldt/RIN: 

Hinnerfeldt runder et fantastisk personligt grundspil af med at være på Rundens Hold for 11. gang af 26 mulige. Det er flest af alle i Kvindeligaen. Denne gang scorede Ringkøbing-stregen 6 gange på 9 forsøg, mens hun også blokerede 2 skud, tilkæmpede sig 1 straffekast og erobrede bolden 2 gange. Samlet MEP-score 3,60.

Henny Reistad/TES:

Reistad førte an, da Team Esbjerg tog den 26. sejr af lige så mange mulige i grundspillet. Med 9 mål på 11 forsøg blev den norske stjernespiller topscorer for TES, mens hun også leverede en enkelt assist. Samlet MEP-score 6,00.   

Marit Røsberg Jacobsen/TES:

Hele 6 gange strøg Jacobsen frem og stjal bolden i udekampen mod Bjerringbro FH. 5 mål og 1 enkelt tilkæmpet straffekast blev det også til. Samlet MEP-score 4,72.

Maria Holm/SVK: 

Holm debuterer på Rundens Hold i denne sæson. Og hvilken debut! 8 mål på 9 forsøg, 3 assist og 2 erobrede bolde stod højrebacken bag, og det var alt sammen nok til at blive den spiller i runden, der scorede det højeste MEP-tal af alle. Samlet MEP-score 7,25.

 

x