Rundens Hold #3/Kvindeligaen

12. september 2022

Katharina Filter/KBH:

Der kom ikke mange bolde ind bag det københavnske filter, da Katharina Filter stod en brandkamp mod Ajax, der blev besejret med 25-16. Redningsprocenten lød på vilde 61, og pladsen på Rundens Hold er næsten selvskreven. Samlet MEP 5,76.

Elma Halilcevic/NFH:

Det er som et deja-vu. Af tre mulige gange er Halilcevic med på Rundens Hold. Og denne gang tilmed med den allerhøjeste MEP-score af alle efter 8 træffere på 9 forsøg, en enkelt assist og to erobrede bolde. Samlet MEP 6,37.

Jane Mejlvang/RIN:

Mejlvang var involveret i mere end halvdelen af Ringkøbing Håndbolds 29 mål, da venstre backen scorede 8 gange og havde næstsidste hånd på 7 mål. Det rakte ikke til sejr mod HHE, men til en plads på Rundens Hold. Samlet MEP 4,65.

Pernille Brandenborg/RHK:

Brandenborg bragede 7 skud mod kassen og ramte plet på dem alle. Det giver en plads på Rundens Hold som stregspiller, selvom RHK kom til kort hjemme mod NFH. Samlet MEP 5,25. 

Laura Damgaard/HHE:

Horsens Håndbold Elite tog sæsonens første sejr, da Ringkøbing Håndbold lige akkurat blev besejret med 29-30 i 3. spillerunde. Damgaard tegnede sig for 7 mål og 2 assists og havde dermed sin store andel i de to point.  Samlet MEP 5,17.             

Emilie Hovden/VHK:

Hovden er startet som lyn og torden i Kvindeligaen og er for tredje gang af ligeså mange mulige med på Rundens Hold. Højrefløjen scorede denne gang 8 gange og lavede 2 assists for VHK. Samlet MEP 5,07.

Alberte Kieltsrup/NFH:

Som den tredje spiller på denne udgave af Rundens Hold er Kielstrup igen igen igen på Rundens Hold efter 3 runder i Kvindeligaen. Denne gang nettede højrebacken 7 gange, da NFH tog deres tredje sejr i rap med 27-31 ude over RHK. Samlet MEP 4,80.

 

x