Rundens Hold #3 Kvindeligaen

18. september 2023

Bjerringbro FH har en plusmålscore på 2, men imponerende 5 point efter 3 spillerunder. Det er status, efter det blev til uafgjort 33-33 mod SønderjyskE Kvinder, og dermed er oprykkerne endnu ubesejrede i denne sæson. Andetsteds blev der scoret hele 80 mål, og det skete i opgøret mellem Silkeborg-Voel (41) og Horsens Håndbold Elite (39). Runden bød også på storsejre til Team Esbjerg og NFH, komfortable sejre til Odense Håndbold og Ikast Håndbold, mens København Håndbold sejrede yderst snævert med 1 enkelt mål ude mod VHK. Dermed kom københavnerne på point-tavlen for første gang i sæsonen. 

Rundens Hold #3/Kvindeligaen  

Andrea Austmo/IKA:

44. Det endte redningsprocenten på for Austmo, der dermed bidrog kraftigt til, at Aarhus United blev holdt nede på 19 scoringer. Selv scorede Ikast 27 gange. Samlet MEP-score 3,99.

Maja Munch Laursen/SVK:

Begge fløjpositioner på denne udgave af Rundens Hold er besat af Silkeborg-Voel spillere. Laursen er med efter 4 mål og 3 ”stjålne” bolde. Samlet MEP-score 3,34.

Julie Scaglione/IKA:

Scaglione blev topscorer for Ikast Håndbold med 9 mål. De faldt på 11 forsøg, mens venstre backen også servicerede en holdkammerat til mål en enkelt gang, Samlet MEP-score 5,85.

Maren Aardahl/ODE:

Aardahl har fået en forrygende start på sæsonen og er på Rundens Hold for anden gang ud af tre mulige. Denne gang leverede stregspilleren endda rundens bedste præstation målt på MEP-point, da det blev til 9 mål på 11 forsøg, en enkelt assists samt to blokerede skud. Samlet MEP-score 6,62.

Natasja Andreasen/SVK:

Af de 41 mål SVK scorede, var Andreasen direkte involveret i de 14, da playmakeren scorede 6 gange på 6 forsøg og leverede 8 assists. Samlet MEP-score 6,57.   

Mathilda Lundstrøm/SVK:

Lundstrøm kan lune sig med at være på Rundens Hold for første gang i sæsonen efter 8 mål på blot 9 afslutninger. En enkelt erobret bold blev det også til. Samlet MEP-score på 5,32.  

Nora Mørk/TES:

7 mål fik den norske højre back scoret i storsejren over Ringkøbing, men måske mere imponerende var de hele 9 assists til medspillerne. Mørk topper nu den samlede MEP-liste for alle spillere efter 3 runder og er også på Rundens Hold for anden gang. Samlet MEP-score på 5,67.

 

x