Rundens Hold #4/Kvindeligaen

16. september 2022

Jessica Ryde/IKA:

17 mål. Det var hvad Aarhus United blev holdt nede på, da Ikast Håndbold var på besøg. En stor årsag var Ryde i målet, der stod med en redningsprocent på hele 56. Imponerende. Samlet MEP 5,09.

Anna Grundtvig/AJX:

Med 10 mål blev Grundtvig den helt store profil for Ajax Håndbold, da københavnerne sendte Skanderborg Håndbold retur point-løse efter 28-22 på Vesterbro. 4 af målene faldt på straffekast. Samlet MEP 6,84.

Julie Scaglione/IKA:

Med 7 mål blev Scaglione topscorer for Ikast Håndbold, der ude storsejrede med 15 mål over Aarhus United. Det blev også til tre assist for venstre backen, der er med på Rundens Hold for første gang i denne sæson. Samlet MEP 5,87.

Maren Aardahl/ODE:

Der har ikke været meget at udsætte på Odense Håndbolds sæsonåbning med 4 sejre af ligeså mange mulige. Der var der heller ikke på Aardahls præstation i kampen mod Ringkøbing Håndbold, da stregspilleren scorede på alle sine 5 forsøg, mens hun også blokerede 2 skud undervejs. Samlet MEP 4,22. 

Laura Damgaard/HHE:

For anden kamp i træk vandt Horsens Håndbold Elite, og for anden runde i træk er Damgaard på Rundens Hold. 5 mål og intet mindre end 11 assists blev det til for playmakeren. Samlet MEP 4,92.                

Hege Løken/HHE:

Løken lykkedes med det meste, da HHE storsejrede med 34-22 over RHK. 11 mål fra højrefløjens hånd blev det til på 14 forsøg, og det gav Rundens højeste MEP-score. Samlet MEP 7,02.

Helene Kindberg/SVK:

Silkeborg-Voel tabte ude mod NFH, men Kindberg kiler sig ind på Rundens Hold som højreback efter 9 mål og 2 assists. Samlet MEP 5,57.

 

x