Rundens Hold #4 Kvindeligaen

22. september 2023

Det blev til tre 1 -målsejre i runden. På den konto tilfaldt 2 point Team Esbjerg, København Håndbold og Viborg HK, mens der var mere komfortable sejre til Horsens Håndbold Elite, Ringkøbing Håndbold, Aarhus United og Odense Håndbold.

Rundens Hold #4/Kvindeligaen  

Althea Reinhardt/ODE: 

0-11 efter 11 minutter. Det var stillingen, da Odense Håndbold spillede ude mod NFH i runden. Det siger næsten sig selv, at Reinhardt havde en helt afgørende rolle i den stilling, og landsholdsstjernen stod da også med vilde 57 i redningsprocent. Dertil 2 assists. En imponerende indsats, der er lig med rundens bedste præstation. Samlet MEP-score 7,61.

Elma Halilcevic/ODE:

Fløj-raketten var i hopla mod sine gamle holdkammerater fra NFH, og scorede 6 gange på 7 forsøg, mens det også blev til en enkelt erobret bold. Samlet MEP-score 4,52.

Stine Jørgensen/KBH:

Jørgensen havde ild i armen, da ellers ubesejrede Ikast Håndbold var på besøg på Frederiksberg. 11 mål blev det til for venstre backen, der også diskede på med 2 assists i den smalle sejr på 30-29. Samlet MEP-score 5,25.

Nanna Hinnerfeldt/RIN:

Med 7 mål på 9 forsøg blev Hinnerfeldt topscorer for Ringkøbing Håndbold, der tog sæsonens første sejr. 2 tilkæmpede straffekast blev det også til for stregspilleren. Samlet MEP-score 5,44.

Suna Krossteig Hansen/AJX:

Playmakeren gjorde en god figur i udekampen mod Ringkøbing. Så god at hun er på Rundens Hold for første gang i sæsonen efter 7 mål, 1 assist og 2 tilkæmpede straffekast. Samlet MEP-score 4,49.   

Henriette Hansen/SKB:

10 gange fyrede Hansen løs mod mål, og 6 gange strøg bolden ind. Det giver en plads på Rundens Hold til Hansen, der også erobrede 2 bolde. Samlet MEP-score på 3,48.  

Louise Søndergaard/VHK:

Søndergaard spillede en forrygende kamp, da VHK med det yderste af neglene sikrede sig 2 point ude mod SKB. 11 mål på 12 forsøg, heraf 4 på 4 straffekast blev det til for højrebacken, der også leverede 2 assists. 23 mål er Søndergaard oppe på i sæsonen, hvilket rækker til en samlet 5. plads på topscorerlisten. Samlet MEP-score på 6,30.

 

x