Rundens Hold #5 Kvindeligaen

28. september 2023

To hold rundede 40 mål i 5. spillerunde i Kvindeligaen, og det var sidste års DM-finalister fra Team Esbjerg (42) og Odense Håndbold (40). To kampe endte med samme cifre 33-30, og de sejre stod Ikast Håndbold og Silkeborg-Voel KFUM bag. Sejre var der også til NFH (med 8 mål) og Aarhus United (6 mål), mens vi kan tilføje ordet ”stor” foran sejr, da SønderjyskE Kvinder vandt med hele 15 mål.

Rundens Hold #5/Kvindeligaen  

Anna Kristensen/TES:

Med en redningsprocent på heftige 48, havde Kristensen sin flotte andel i Team Esbjergs storsejr over HHE. Det er anden gang i sæsonen, at landsholdsmålvogteren er med på Rundens Hold i denne sæson. Samlet MEP-score 4,21.

Maja Munch Laursen/SVK:

Ikke alene scorede Laursen 7 gange på sine 8 forsøg, hun strøg også frem ved 3 lejligheder og erobrede bolden. Det kaster en tur på Rundens Hold af sig for anden gang i denne sæson for den 21-årige venstre fløj. Samlet MEP-score 5,75.

Kristine Breistøl/TES:

Breistøl bragede 8 mål ind og leverede og leverede 4 assists, da den norske venstreback spillede en stærk kamp for Team Esbjerg, som hun blev topscorer for. Samlet MEP-score 5,40.

Tabea Schmid/KBH: 

Schweiziske Schmid spillede en fremragende kamp for København Håndbold og scorede hele 10 gange på 13 forsøg, mens hun og sled sig til et straffekast og blokerede en enkelt bold i forsvaret. Samlet MEP-score 6,51.

Sarah Paulsen/SJE:

15 mål vandt SønderjyskE Kvinder med over Ajax, og 15 mål var netop, hvad playmaker Paulsen var direkte involveret i via hele 12 scoringer og 3 assists. Det er også lig med rundens bedste præstation af alle spillere målt på MEP-point! Samlet MEP-score 7,65.                               

Marit Røsberg Jacobsen/TES:

5 træffere på 5 forsøg, en enkelt assist og en enkelt erobret bold var ”udbyttet” for den norske fløj, der resulterer i en plads blandt de 7 udvalgte for første gang i sæsonen. Samlet MEP-score på 4,30.  

Dione Housheer/ODE:

Med 6 mål blev Housheer topscorer for Odense Håndbold, der scorede hele 40 gange ude mod VHK. 5 målgivende afleveringer stod den hollandske stjerne også for, samt en enkelt erobret bold og et enkelt tilkæmpet straffekast. Samlet MEP-score på 5,74.

 

x