Rundens Hold #5/Slutspil Kvindeligaen

13. maj 2023

Der var et væld af mål i 5. spillerunde. Flest af alle stod Team Esbjerg for med 46 styks, og det var præcis dobbelt op af, hvad Silkeborg-Voel leverede i kampen. Storsejr blev det også til for Odense Håndbold over Aarhus United, mens det var anderledes spændende mellem Ikast Håndbold og København Håndbold, der havde sidstnævnte som vinder med cifrene 35-36. Et måls-sejr og dermed endegyldig kvalifikation til semifinalerne stod Nykøbing Falster Håndbold også for, da VHK blev sendt hjem med et, for de grønklædte, bittert nederlag på 36-35.

Rundens Hold #5/Slutspil - Kvindeligaen

Martina Thörn/ODE: 

Thörn tog godt fra i Odense-buret, da hun stod med en redningsprocent på 35 (7 på 20 forsøg). Dertil krydrede hun indsatsen med et enkelt mål. Samlet MEP 2,01.

Elma Halilcevic/NFH:

NFH-fløjen har været et stærkt kort hele sæsonen igennem og er atter engang at finde på Rundens Hold. 10 mål på 12 forsøg blev Halilcevic noteret for i den smalle sejr over VHK. Samlet MEP 6,50.

Stine Jørgensen/KBH:

Rundens bedste præstation står rutinerede Jørgensen for. Af københavnernes 35 mål, stod venstrebacken bag 9 træffere, mens hun også assisterede 5 gange. Samlet MEP 7,12.

Nikita Van Der Fliet/NFH:

Vliet var flyvende i NHF-sejren, da stregspilleren ikke alene scorede 7 gange på 8 forsøg, men også fandt tid til 4 assists og 2 tilkæmpede straffekast. Samlet MEP 5,86.

Christina Pedersen/VHK:

Playmakeren spillede en stærk kamp ude mod NFH, og rammer Rundens Hold efter 8 scoringer på 13 afslutninger. Dertil 2 assist. Samlet MEP 5,00.

Emilie Hovden/VHK:

Hovden har været særdeles frekvent på Rundens Hold i denne sæson, og er atter engang blandt de ”7 udvalgte” efter 7 mål, 2 assists og 1 erobret bold. Samlet MEP 4,97.

Dione Housheer/ODE:

Den stærke højre back var i flot ”serverings-humør”, da hun hele 10 gange havde næstsidste hånd på en scoring. 6 mål blev det også til for hollænderen. Samlet MEP 5,65.

 

 

x