Rundens Hold #6 Kvindeligaen

5. oktober 2023

Det er tæt i toppen mellem tre hold, efter at Ikast Håndbold ude vandt over Odense Håndbold. Dermed er de to hold på andenpladsen i Kvindeligaen med samme antal point (10) efter 6 runder. Eneste endnu ubesejrede hold er Team Esbjerg, der i runden vandt 23-32 over Aarhus United. Rundens største sejr spillede København Håndbold sig til ved at vinde i egen hule med 36-24 over BFH, mens også Skanderborg Håndbold og HHE Elite vandt solide hjemmesejre. En enkelt remis bød 6. spillerunde endvidere på, og den faldt mellem SønderjyskE Kvinder og Ringkøbing Håndbold. Førstnævnte er nu på 4. pladsen, men med samme pointantal helt ned til placeringen som nummer 9, som Aarhus United pt. besidder.  

Rundens Hold #6/Kvindeligaen  

Ditte Vind/AJX:

Med en redningsprocent på flotte 40, blæser Vind direkte ind på Rundens Hold for første gang i sæsonen. Samlet MEP-score 4,98.

Emma Friis/IKA:

Ikast Håndbold stoppede Odenses ubesejrede sejrs-stime, da midtjyderne vandt med 30-34 på udebane. Med 8 mål på 9 forsøg og en enkelt assists bidrog Friis flot til sejren. Samlet MEP-score 5,62.

Ida Lagerbon/SJE:

Lagerbon lagde kræfterne alvorligt i og var direkte involveret i næsten halvdelen af SJE’s 27 mål. 9 træffere på 12 forsøg og 4 assists blev det således til for venstre backen, der også blokerede et enkelt skud og tilkæmpede sig et straffekast. Samlet MEP-score 5,97.

Tabea Schmid/KBH:

For anden runde i streg er schweiziske Schmid på Rundens Hold. Denne gang efter 5 mål på 6 forsøg i københavnernes storsejr over BFH. Samlet MEP-score 3,35.

Mai Kragballe/HHE:

Med 6 mål (heraf 2 på straffekast), 5 assists og et enkelt tilkæmpet straffekast rammer Kragballe Rundens Hold for første gang i indeværende sæson. Samlet MEP-score 4,52.   

Mathilda Lundstrøm/SVK:

For tredje gang af seks mulige er Lundstrøm på Rundens Hold i denne sæson. Denne gang efter 7 mål på blot 8 forsøg. Samlet MEP-score på 5,02.  

Moa Högdahl/NFH:

Högdahl hakkede hele 10 mål ind på 12 forsøg og stod også for 3 assists for NFH i opgøret mod VHK. Det rakte ikke til point, men derimod til rundens bedste præstation af alle målt på MEP-point. Samlet MEP-score på 6,77.

 

x